2777
2789
عنوان

بنظرتون من مقصرم یا مادرشوهرم یا جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 4799 بازدید | 109 پست
والا تو و دوستات منو ریپلای کردید اینهمه برام پست گذاشتید من به کسی توهین نکردم خداروشکر

حالت خوبه؟؟؟؟ دوستام کیان؟؟یجور میگی انگار تیم جمع کردم برا تو 

برو بابا کی هستی تو😂

سلطیه که تویی قربون خدا برم به هرکی اندازه قلبش میده @niniyar‍ ببینید چه پست توهین امیزی برام گذاشته ...

خانم خود پیامبر ما بخش هایی از زندگیش فقیر بوده. خیلی از صحابه و یارانش هم همیشه در فقر زندگی کردن. پس این درست نیست بگی خدا به هر کی اندازه دلش میده.

ادعای دیانت هم دارید و زبونتون اینقدر زهر داره؟ 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت خوبه؟؟؟؟ دوستام کیان؟؟یجور میگی انگار تیم جمع کردم برا تو برو بابا کی هستی تو😂

سلام لطفا بحث رو تموم کنید رسیدگی شد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

مثل علوی های سوریه که توسط حکومت جولانی کشته میشن؟

باز هم قابل مقایسه نیست. جنایاتی که چین داره رقم میزنه در حق اقلیت های مسلمان واقعا توی تاریخ کم نظیره. چرا نمیری بخونی در موردش؟ 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤