2777
2789
عنوان

بنظرتون من مقصرم یا مادرشوهرم یا جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 4799 بازدید | 109 پست
عزیزم درمورد امضات ما چکاری برای غزه از دستمون بر میادش من الان خودم مستاجرم درگیر هزینه های سنگین خ ...

@niniyar‍  ببینید این کارب دنبال چیه یعنی کسی نمیتونه اختیار امضای خودش رو اینجا داشته باشه بعد اومده تو تاپیک این بنده خدا برای من پست گداشته به من چه مستاجره مگه من گفتم برو به مردم عزه پول بده خونه بده همش دنبال بحث و دعوان یه عده

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

تقصیر مادرشوهرته..ولی اینطور مواقع اصلا حرفی نزن نظری هم نده بهتر

اره واقعا فعلا ک عمرا برم اونجا برمم دیگه منو مثل قبل نمیبینن حرفیم بزنن جوابشونو نمیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه فقط پوله روزی چندین نفر بچه وزن کشته میشن مگه من گفتم برو بهشون پول بده تامیک استارتر رو هم به ب ...

الان برم جنگ بخاطرشون؟خوب فقط ایران مالی میتونه کمک کنه دیگ نمیدونم شاید منظورتون اینه تظاهر کنیم دلمون خونه و بنویسیم

@niniyar‍ ببینید این کارب دنبال چیه یعنی کسی نمیتونه اختیار امضای خودش رو اینجا داشته باشه بعد اومد ...

وا چته

سوال پرسید همین 

اگه نمی‌تونی توضیح بدی درمورد امضات چرا نوشتی اش؟؟؟

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

تقصیر مادر شوهدته. خودت رو بذار جای جاریت تو هم بودی ناراحت میشدی اون که حقیقت رو نمیدونه

دگه وقتی منظورمو میگم بازم میپره میگم بابا من گفتم نگو تنبل میگه نه تو کارات ازعمده هی شعر یاد بچت میدی بیای پز بدی 

گفتم بدبخت تویی ک برای شعرخوندن بچه من میسوزی

ای جانم خدا حفظش کنه 💖

ان شاءالله در پناه خدا باشه 

اما خدا مرگ منو بده من واقعا کم اوردم دست تنها دارم یک تنه بچه بزرگ میکنم 

شوهرم صبح میره سرکار شب میاد وقتیم هست بچم سمتش نمیره

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

دگه وقتی منظورمو میگم بازم میپره میگم بابا من گفتم نگو تنبل میگه نه تو کارات ازعمده هی شعر یاد بچت م ...

حسودی کرده 

حسادت خوب نیست اما قابل درکه. طبیعیه وقتی یکی مدام مقایسه کنه و سرکوفت بزنه بهش حس حسادت تحریک میشه 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

الان برم جنگ بخاطرشون؟خوب فقط ایران مالی میتونه کمک کنه دیگ نمیدونم شاید منظورتون اینه تظاهر کنیم دل ...

@niniyar‍ لطفا رسیدگی کنید من جواب این کاربر رو نمیدم 

صد در صد مادرشوهر مقصره اصلا مقایسه بچه ها کار درستی نبوده هر بچه توانایی و استعداد خودش رو داره

کلا کارشون همینه هی اینیکی قدش کوتاهه لاغره و....

به من بارها گفتن بچت سفید نیست 

خب باباش و خانواده شوهرم سبزه ان به اونا رفته همش اینو میگن بهم