2777
2789
عنوان

بنظرتون من مقصرم یا مادرشوهرم یا جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 4798 بازدید | 109 پست

تقصیر مادرشوهرته که حرفتو تغییر داده و حرف میبره و بعدم تو هم. نمیخواد دلت برا بچه جاری بسوزه طرفداریشو بکنی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درمورد امضات ما چکاری برای غزه از دستمون بر میادش من الان خودم مستاجرم درگیر هزینه های سنگین خ ...

مگه فقط پوله روزی چندین نفر بچه وزن کشته میشن مگه من گفتم برو بهشون پول بده تامیک استارتر رو هم به بیراهه نکش 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

چ مادر شوهر حسودی سریع رفته تلنگر زده ب جاریت ک اونم بچشو زرنگ کنه اصلا ب این چیزا نیس ب هوش بچه بستگی داره منم هرکاری دخترم میکنه مادرشوهرم انتظار داره بچه جاریمم اونجوری باشه ی سری النگو گرفتم برا دخترم میگفت ننداز اون میبینه دلش میخواد

مقصر مادرشوهرته دعوا راه انداختهچ جاری بیشعوری داری دیگه باهاش حرف نزن

همشون از دم عقده ای به شوهرم گفتم ازاین به بعد باید برای همه کارام فک کنم ک صدتا حرف نزنن روش

ک مردا هم طبق معمول میگن ولش کن بزار بگن و...

ازهمشون حالم بهم میخوره حتی شوهرم

عزیزم درمورد امضات ما چکاری برای غزه از دستمون بر میادش من الان خودم مستاجرم درگیر هزینه های سنگین خ ...

ببخشید من جواب میدم

ولی به صورت کلی از هرکس به نسبت توانش سوال میشه

چقدر توان دعا کردن داشتی و دعا کردی؟ 

چقدر توان مالی اضافه داشتی و کمک کردی؟ 

چقدر میتونستی درموردشون در مجازی و حضوری حرف بزنی و یادشون رو زنده نگه داری؟ 

چقدر تو کمپین تحریم کالاها مشارکت داشتی؟ 

چقدر آگاهی خودت رو بالا بردی در این موضوع؟ 

به من جواب ندیدها 

من کاره ای نیستم به من ربط نداره 

فقط میگم از خودت بپرس همین

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...