2777
2789
عنوان

ی چی برگ ریزون از شوهرم تعریف کنم

446 بازدید | 34 پست

همسر من کارمنده و میره ماموریت شهرهای مختلف و با همکاراش نهار و شام رو می‌رن رستوران ب حساب اداره 

با ی همکاری میرن ماموریت 

میگه اول مسیر من یکم خوراکی و تنقلات خریدم باهم خوردیم تموم شد بعد میگه این رفت سوپر مارکت برا خودش سیگار گرفت و آب معدنی کوچیک(مسیر هم دور بود مثلا ده ساعت راه رو با ماشین میره)میگه ب من خیلی برخورد ک حتی نکرده بود ی آب معدنی بزرگ بخره باهم بخوریم 

حالا ی چندتا ماجرای دیگه پیش اومد ک من گفتم آره حق داشتی این رفتار و نشون بدی مثلا گفت ازم میخواست ژیلت استفاده شدمو بدم بهش ندادم 

یا میگه شبا میرفتم بیرون از قصد بهش میگفتم داره میرم آبمیوه بخورم یا میگه جلو یکی از همکارا برگشت گفت این آقا(ینی همسرم)خیلی هیز هستشو اینا ک میگه در کمال آرامش جوابشو دادم (همسرم هر خصوصیت بدی ک داشته باشه ابدا آدم هیزی نیست)

حالا اینا میرن رستوران همکارش زرشک پلو سفارش میده همسرم جوجه ک میگه جوجه اش هم بزرگ بود و همممم بشدت خوشرنگ 

حالا نشستن رو ب روی هم میگه بهم می‌گفت خوشمزه اس اره؟؟گفته اره خیلیییی همکارشم برگشته گفته اره از رنگ روش معلومه همسرم ی تیکه هم نداده 

اصلا موندم بمیرم هم نمیتونم همچین رفتاری کنم اگرم خدای نکرده بکنم آنقدر عذاب وجدان میگیرم تا دق کنم 

مردا خیلی عجیبن 

پ.ن :نگو خب ک چی همین؟اره همین فقط خواستم تعریف کنم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبش کرده

من نمیتونم همچین رفتاری رو درک کنم 

حالا ی تیکه میداد چی میشد؟؟

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

اوق فقط اونجا که ژیلت خواسته

کاملا معلومه اون طرف روحی روانی مریضه دیگه همچین درخواستی کرده 

حالا اینم ی تیکه جوجه میداد چی میشد؟باور می‌کنی اعصابم خرده و حس میکنم همسرم خیلی قصی القلبه؟؟

مگ همکار خانم دارن ک گفته هیزه؟؟

نه هر دو آقا هستن بله همکار خانم هم هست بیشتر منظورش خیابون اینا بوده ک دخترا رو دید میزنه

خوبش کرده

چرا فک میکنم خیلی سنگ دله؟

چرا فک میکنم خیلی سنگ دله؟

همسرت خسیس نیست ولی رفتار خود طرف رو به خودش تحویل داده، خوبش کرده بلکه ادب شه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

چه فکرا میکنی.. خب اونم اب تعارف نکرده ..این به اون در

اب فرق داره 

حالا اون با چ ولی ب جوجه کبابه نگا می‌کرده این ی تیکه هم نداده ب نظرم خیلی سنگ دلی میخاد 

همسرت خسیس نیست ولی رفتار خود طرف رو به خودش تحویل داده، خوبش کرده بلکه ادب شه

نه خسیس ک نیست ولی سنگ دل هستش خیلییی

کاملا معلومه اون طرف روحی روانی مریضه دیگه همچین درخواستی کرده حالا اینم ی تیکه جوجه میداد چی میشد؟ب ...

اصلا اینطور نیست

همسرتون فقط اونجوری که لایق این آقا بوده باهاش برخورد کرده

خیلیم عالیه که همسرتون به خودش احترام میزاره

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️