2777
2789
عنوان

ی چی برگ ریزون از شوهرم تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 34 پست
اصلا اینطور نیستهمسرتون فقط اونجوری که لایق این آقا بوده باهاش برخورد کردهخیلیم عالیه که همسرتون به ...

پس من خیلی آدم بدبختی هستم 🤣جدی میگم 

شده آدما آنقدر بدی میکنن بهم بعد یادم می‌ره خاک تو مخم

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

نه خسیس ک نیست ولی سنگ دل هستش خیلییی

دلت برا شوهرت بسوزه، تشنه تا مقصد رفته، چرا اون از غذاش نداد ب شوهرت

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب فرق داره حالا اون با چ ولی ب جوجه کبابه نگا می‌کرده این ی تیکه هم نداده ب نظرم خیلی سنگ دلی میخاد

جلوش که خالی نبوده.. اونم هر چی دلش میخواسته سفارش داده .. من واقعا جات بودم با این چیزا شوهرمو برا خودم خراب نمیکردم.. هر چی عوض داره گله نداره

از کی نگاه کردن شد جرم غلط کرد😂😂

نه می‌خواسته جلو همکار دیگه شوهرمو خراب کنه دیگه اینجوری گفته

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

دلت برا شوهرت بسوزه، تشنه تا مقصد رفته، چرا اون از غذاش نداد ب شوهرت

غذای اون زرشک پلو بوده ک همسرم زیاد دوست نداره 

بعد فک کن این ی جوجه کباب خوشرنگ و لعاب سفرش داده هی اونم میپرسیده خوشمزه اس؟اینم میگفتم خیلییییی 

کارش ک بد بوده اون آقا همسر منم پول داشته دیگه میرفتم خودش برا خودش میخریده دیگه برا همکارش نمیخریده ولی قسمت جوجه کبابو ابدا نمیتونم هضم کنم 

بیخود کرده بگو کم محلش کنه

کم محل؟؟طرف رو ویران کرده😂

جلوش که خالی نبوده.. اونم هر چی دلش میخواسته سفارش داده .. من واقعا جات بودم با این چیزا شوهرمو برا ...

برا خودم ک نه ولی ببین نسبت ب خودم ی کارایی کرده بگم شاخ درمیاری راستش این حرکات و میبینم تعجب نمیکنم این حرکات از این آدم بر میاد چون فاجعه بارترشو سر خودم میآورد باورم نمیشد ی آدم چطور میتونه همچین رفتاری کنه با شریک زندگیش 

جلوش که خالی نبوده.. اونم هر چی دلش میخواسته سفارش داده .. من واقعا جات بودم با این چیزا شوهرمو برا ...

بهش میگم مدیون شدی چرا ندادی نمیگی طرف مریض میشه(گاهی کسی بوی غذایی بهش بخوره از اون غذا نخوره واقعا مریض میشه)حالا ی تیکه جوجه کباب چیه 

این آدم هم کاملا معلومه نرمال نیست حالا خوراکی نخرید اوکی ژیلتتو ندادی اوکی میرفتی تنهایی آبمیوه میخوردی و بهش میگفتی اوووکی ولی ی تیکه مرغ چی بود ک تازه اونم می‌گفت اره از رنگ و روش معلومه خوشمزه اس وای من بودم سریع میدادم بدی هم کرده خوب جواب بدیشو دادم تمام 

چرا فک میکنم خیلی سنگ دله؟

وا برای چی سنگ دل خوب کرده جوجه نداده

شما طرف شوهرتی یا دشمن شوهرت!!

به کسی که بهش انگ و تهمت هیزی زده مبخواسته چیزی تعارف کنه؟؟!!!

کوفت بخوره خودش بره برا خودش جوجه بگیره

بهش میگم مدیون شدی چرا ندادی نمیگی طرف مریض میشه(گاهی کسی بوی غذایی بهش بخوره از اون غذا نخوره واقعا ...

چقدر حساسی 

اصلا مدیونی نداره 

ادم به کسی خوبی میکنه که بهش خوبی کنه

نه اینکه به کسی به بهت تهمت زده و خرابت کرده خوبی کنی

بهش میگم مدیون شدی چرا ندادی نمیگی طرف مریض میشه(گاهی کسی بوی غذایی بهش بخوره از اون غذا نخوره واقعا ...

میفهمم منظورتو.. یکم بدجنسی کرده ولی خب همکارشم دقیقا همونکارو کرده.. اگه با خودتم اینطوریه بیشتر از این بابتش باید ناراحت باشی تا رفتارش با همکارش

وا برای چی سنگ دل خوب کرده جوجه ندادهشما طرف شوهرتی یا دشمن شوهرت!!به کسی که بهش انگ و تهمت هیزی زده ...

نه طرف شوهرمم بخدا ولی وقتی گفت از رنگ و روی جوجه کباب تعریف کرده منم ندادم ی لحظه قلبم مچاله شد بخدا می‌گفت کتکش زدم رفتم پیش همکار دیگه خرابش کردم یا دیگه باهاش حرف نزدم میگفتم حق داری ولی اینکه ی آدم بشینه جلوت از غذات تعریف کنه و مشخصه چشمش بهش مونده و تو ی تیکه ندی برام عذاب اوره 

اون آدم هم کاملا معلومه روان درستی نداره همسرم میگه با اینکه ماهی راحت پنجاه درآمده و تو شهر کوچیکی ک ما زندگی میکنیم پنجاه تومن خیلیهههههه ارزون ترین سیگار. و میکشید 

میفهمم منظورتو.. یکم بدجنسی کرده ولی خب همکارشم دقیقا همونکارو کرده.. اگه با خودتم اینطوریه بیشتر از ...

سالهای اول زندگی خیلی بهم بدی کرد خیلی بعد شرایط زندگیمون یکم خوب شد اینم آدم شد اگه شرایط بد بشه از اون هم بدتر میشه قشنگ قلبم تیکه تیکه میشد از رفتاراش بعدش دیگه راستش عادت کردم 

ناراحت میشم غصه میخورم قلبم مچاله میشه ولی دیگه تعجب نمیکنم 

مثلا پارسال ی دعوای جدی کردیم ک چرا جهیزیه ی جاریم آنقدر زیاده جهزیه ی ده سال پیش من کم؟واقعا بهم میریزم ولی دیگه عادت کردم ک قلب مهربونی نداره