2777
2789
عنوان

ی چی برگ ریزون از شوهرم تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 34 پست
سالهای اول زندگی خیلی بهم بدی کرد خیلی بعد شرایط زندگیمون یکم خوب شد اینم آدم شد اگه شرایط بد بشه از ...

ای بابا.. سعی کن نکات مثبتشو ببینی که برات قابل تحمل باشه وگرنه زندگی برای تو سخت میشه اونکه عین خیالش نیست.. بعضی وقتا با رفتار محبت امیز و الفاظ قشنگ صداش بزن ازین کارای زنونه،  بذار حس درونش بیدار بشه

ای بابا.. سعی کن نکات مثبتشو ببینی که برات قابل تحمل باشه وگرنه زندگی برای تو سخت میشه اونکه عین خیا ...

قبلا بچه بودم خیلی مهربون بودم و از درونم محبت می‌جوشید هی بدی میکرد محبت میدید الان نه دیگه هیچ وابستگی ندارم خودشم گاهی میگه ولی واقعا دست خودم نیست نه بی تفاوتی الان نه محبت گذشته عادی باهم زندگی میکنیم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا بچه بودم خیلی مهربون بودم و از درونم محبت می‌جوشید هی بدی میکرد محبت میدید الان نه دیگه هیچ واب ...

چی بگم والا.. جنبه محبتتو نداشته.. شرایطشو داشتی پیش مشاور برو حتما.. برات دعا میکنم 

چی بگم والا.. جنبه محبتتو نداشته.. شرایطشو داشتی پیش مشاور برو حتما.. برات دعا میکنم

مرسی🥰😘

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )