2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56985 بازدید | 754 پست
راز موفقیتتون چیه؟

من گلم خیلی شوهرم بهم اعتماد داره و هیچوقت از اعتمادش سو استفاده نکردم  خودش هم خیلی دوستم داره و عاشق به همه هم گفته که من را چقدر میخواد گفته زن من با نداری من سخت با همه چی ساخت الان که خدا را شکر رسیدیم به خوشبختی خوشحالی هیچوقت هم مال که زده به نامم تو سرش نزدم و خودم  صاحبش نمی‌دونم چون صاحب اصلی شوهرم اون تلاش کرد به دست آورد و همه کار کرد من که فقط لذت میبرم همون‌طور که اون همیشه تو زندگی به من چیز میبخشه به راحتی هم می‌تونه ازم بگیره برای همین هیچوقت مال من و تو نکردم تو زندگی مال هر دومون هست 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
خداروشکر کنم دور از جون شما پدر شوهرم یه موتوری اومد رو دستش خواست به اون نزنه کشید اون طرف با یه ما ...

خدا رحمتش کنه. بله خداروشکر میکنم واقعا خیلی شرایط خطرناکی بود ماشین له شده بود چپ کرده بود کلا ، دیگه رحمت خدا شامل حالمون شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول رو بزن به حساب خودش که بعدها بتونی مدعی بشی بهش پول دادی رسید هم نگه دار و کپی هم بگیر اما اول بسم الله بهتره جوری خودتو ثابت نکنی که بعدا تو زندگی بخواد باهات تغییر رفتار بده اینکه مدرک هم نگه میداری فقط خودت بدون به هیچکس نگو

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️

خدا رحمتش کنه. بله خداروشکر میکنم واقعا خیلی شرایط خطرناکی بود ماشین له شده بود چپ کرده بود کلا ، دی ...

خدا رفتگان اتون بیامرزه.بله حکمت خدا بوده

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
والا ما بیست سال زندگی اونم چقدر نداری بدبختی کشیدم چقدر طلا جمع کردیم دادیم هنوز جرعت چنین خواسته ا ...

خب شما از حقت گذشتی وگرنه بعد ازدواج سه دنگ سه دنگ کردن چیز عجیبی نیست حالا چه یه روز بعد عقد چه بیست سال مرد هم اگه اعتماد نداشته نباید ازدواج میکرده 

چطوری دوسال دوست بودید ولی به زور زنش شدی؟؟؟تاپیکتو رفتم خوندم

دو سال دوست بودم با نقشه کشوندم  بیرون بهم تجاوز کرد تو عمل انجام شده محبور شدم زنش بشم قبل شدوس داشتم زنش بشم اما اونجا ازش بدم اومد ولی بخاطر بلایی سرم آورد نمی‌تونستم به کسی بگم یا شکایت کنم محبور شدم زنش بشم اون وقت دیگه ده سال دیگم باهاش زندگی کردم الان نمی‌خوام دیگه باشم میخواستم جدا شم چون ارث بهم رسیده مستقل شم باز فهمیدم باردارم دارم دنبال دکتر میکردم برای سقط اون زمانها سال ۸۹مثل الان نبود با تجاوز بکارت نداشتن راحت کنار بیان دخترا شجاعت شکایت اینا داشته باشن محبور شدم  چون دوس بودم تهش خودم مقصر میشدم 

دو سال دوست بودم با نقشه کشوندم بیرون بهم تجاوز کرد تو عمل انجام شده محبور شدم زنش بشم قبل شدوس داش ...

تو این ده سال پشیمون نیست از رفتارش؟

واقعااااا دوسش نداری؟ پس چجوری اینهمه سال باهاش موندی؟

ارثتو دور از چشمش یه چیزی بخر بزار کنار 

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

تو این ده سال پشیمون نیست از رفتارش؟واقعااااا دوسش نداری؟ پس چجوری اینهمه سال باهاش موندی؟ارثتو دور ...

چرا پشیمونه دوسم داره  پشیمونی بارها گفته ببخش می‌دونم اینکار کرد چون میخواستم برم زنش نشم اینجوری کرد من نمیخوامش نمیتونم ببخشمش الان ارث گرفتم می‌خوام برم جدا شم زندگی کنم نفس راحت بکشم از این هر باز باهاش رابطه جن...داشتم یجوری بود حس بد داشت برام یاد آورد اون روز بود تا الان محبور بودم استقلال نداشتم الان نه مجبور نیستم می‌خوام برم پی زندگیم ی خونه بنامم زد باز بهش پس دادم با وجود بدی کرد دلم نمیاد زندگیش ازش بگیرم فقط الان می‌خوام برم برای خودم زندگی کنم ولی خانوادش از اول بد بدرد نخور بودن خودش ولی خوب بود تنها بدی داشت همون موضوع تجاوز بود 

چرا پشیمونه دوسم داره پشیمونی بارها گفته ببخش می‌دونم اینکار کرد چون میخواستم برم زنش نشم اینجوری ک ...

اگر خوبه بدون تنهایی و طلاق مدینه ی فاضله ای نیست که بقیه میگن سعی کن بری تراپیست و موضوع رو فراموش کنی گل 

امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته 

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

خب شما از حقت گذشتی وگرنه بعد ازدواج سه دنگ سه دنگ کردن چیز عجیبی نیست حالا چه یه روز بعد عقد چه بیس ...

نه عزیزم حق من مهریه ام هست که اگر بخوام بگیرم باید بگیرم کی گفته مرد باید پول خودش سرمایه خودش را نصفش را بده به زن واگر من نگرفتم از حقم گذشتم واگر اون نداد  نباید ازدواج میکرد مال خودشه خودش جمع کرده دوست نداره بده منم از پدر زمین بهم رسیده قرار نیست چون ازدواج کردم و اعتماد کردم نصفش به اون بدم یا اگر ندم اون از حقش گذشته باشه طرز فکرت هم از لحظ قانونی و شرعی اشتباه اگر مرد میده سخاوت و بزرگواری اون را می‌رسونه نه اینکه وظیفش باشه

تعریفشان از زندگی فقط و‌فقط براساس منافع خودتون هست و پرتوقعانه ...شریک‌زندگی رو‌عابر بانک میبینین ...

اصلا حرف ادم رو نمیخونه واسه خودش تخت گاز میره

اگر نمیدونید مطاله کنید تا بدونید مهریه بعد مرگ هم باز میرسه به خوانواده زن ینی از چک و سفته و حتی پول نقد هم معتبرتره

برتمام طلب کارها مقدم هست مهریه ینی از چک و سفته دست طلب کار هم معتبرتره پس علنا وقتی سند ازدواج رو امضا میکنی ینی کل اموال رو زدی به نام خانم حداقل بعد مرگ پس مشخص میشه درد امثال شما زندگی بعد مرگ همسر نیست دقیقا زندگی قبل مرگ همسر  رو نشونه زدید کما این که نشون دادید بعضا با وقاهت تمام از این حق به اصطلاح طبیعی تون استفاده میکنید برای موقعی که فیلهاتون یاد هندستون میکنه (توی اداره هرروز میبینم) و دقیقا هم فقط بند مهریه اش رو حق قانونی میدونید و بقیه حقوقی که اسلام بر گردن یک زن شوهر دار معین کرده رو امل بازی و عقب افتاده و مربوط به عهد بوق میدونید!!! امثال شما رو وقتی با برگه a4 با اون سرو وضع خاص  ساعت ۸ صبح  تو اداره میبینم صفر تا صد کاری که دارن و حرفایی که میخوان بزنن رو حفظم پس بحث بیخوده..

فقط خدا
بله خونه اگه به نام شوهرش بود، به جز خواهرم و بچه هاش به پدر و مادرو خواهر برادراشم ارث میرسید. دولت ...

عزیزم یکم در مورد انصار ورثه تحقیق کنید بعد کی می تونه ورثه آقا بشه ؟از کی به خواهر برادر ارث میرسه از اموال برادر ؟وقتی خودش فرزند دارن؟اگه پدر مادر زنده باشه بله یک هشتم سهم اوناست ولی اگه پدر مادر زنده نباشه فقط به بچه هاش و یک هشتم به زنش می رسه حتی اگه خانم مهریه رو طلب کنه اول مهریه خانم رو میده بعد هر چی موند به ورثه می رسه خب شما چرا فکر می‌کنید ما هیچی نمی دونیم؟من پدر شوهرم وقتی شوهرم بچه بود فوت کرده یه خونه داشت  چون پدر مادرشون زنده نبودن نصف خونه به نام مادر شوهرم شده برای مهریه و سهمش رسیده به اون بقیه برای بچه هاش کدوم خواهر برادرش از اين ارث سهم بردن آخه؟البته اگه بچه خواهرتون زیر سن قانونی باشه پدربزرگ پدری میشه قیم نوه اگه در قید حیات باشه ولی اگه نباشه مادرش میشه قیم بچه هاش 

حرفتون درسته ولی به مردا اعتمادی نیست

خب مردا هم میگن به زنا اعتمادی نیست 😂😂😂خب زنی که ۴ ماهه فقط عقد هست انتظار خونه به نام شدن داره خب مرده هم بی اعتماد میشه دیگه با خودش میگه این‌وارد زندگی نشده دنبال اموال منه