2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56986 بازدید | 754 پست
یاد دخترایی می‌افتم ک میگن مادرشوهر هم مثل مادر خودمونه چرا بعضیا اینجوری میگن واه واه خیلی زشته این ...

👍👍👍💔💔💔

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

به نظرت با پول ارثیم و طلاهای خونه پدریم که بهش دادم ... مسافرت و مهمونی و .... نرفتنام... کمکش نکرد ...

نه دیگه حق داری 

بنظرم طلای خونه پدری با طلایی که شوهر میگیره فرق داره

اون مال باباته ولی اینکی که شوهر میگیره اول اخر اون گرفته 

پس جدا از اون طلاو ارثتون میگم شما هم نقش داشنی تو جمع کردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه بعضی خانمای ایرانی توقعات عجیب و غریبی دارن مخصوصا اینو بیشتر بین خانمهای خانه دار دیدم که ...

حق طلاق و مهریه؟؟؟!!

حق طلاق صددرصد حق تمامی خانومای ایرانیه مگه آزادی مرد و زن داره که برای مرد باشه ولی برای زن نه؟؟

مهریه هم که توی صد درصد مواقع به نفع مردا عمل میکنن یا کلا تعلق نمیگیره یا سالی یه سکه از چی دقیقا دارین حرف میزنین!!حتی اگه بر فرض محال بخوان مهریه رو کامل بدن در عوض صد ها حقیه که درمقابل آقایون از خانوما گرفته شده که حتی یک درصدشون هم جبران نمیکنه چرا که آزادی رو به هیچوجه نمیشه با پول خرید!

اسم حق مسلم هر انسانی روهم که گذاشتید توقعات عجیب غریب

به نظرت با پول ارثیم و طلاهای خونه پدریم که بهش دادم ... مسافرت و مهمونی و .... نرفتنام... کمکش نکرد ...

بعدم‌میگن یه قانون عست نمیدونم راسته یا نه  بعده ازدواج مرد هرچی بدست اورده باشه نصف نصف شریکن بازن

کارکرد؟ یعنی شما در خونه خودت آشپزی و نظافت می‌کنی تا در عوضش بهت پول بدن؟ فکر میکنم شما با مفهوم زن ...

واقعا برام عجیبه چطور یه خانم خودش رو اینقدر بدون حق میبینه تو زندگی 

پس چرا میگن زندگی مشترک دقیقا؟؟؟؟؟

چون بخشی به عهده آقا هست و بخشی به عهده خانم 

خیلی چیزای دیگه تو همه جا هست و تو ایران قفله 

مثل حضانت بچه 

حق طلاق که خانم هم داره 

حق خروج از کشور 

سر کار رفتن و درس خوندن بدون اجازه همسر و ...

جالبه شما فقط همینو دیدی 

عوض که خوشحال باشن بچشون ،برادرشون داره زندگی،میکنه،بی،دردسر،،،

به خدا به مادر شوهرم گفتم عوض اینکه خوشحال باشی بود رو پا خودش داره تلاش می‌کنه خوشحال باشی تازه اینجوری می‌کنی شوهرم هرچی بخره یا هر کار کنه ناراحت میشه این زن.خواهراش که بدتر یه تبریک خشک خالی به شوهرم نمیگن مادر شوهرم تو رو خوب پشت سر هزارتا حرف میزنه نمازش ترک نمیشه اما هم دروغ میگه هم تهمت میزنه خواهر شوهرم حسود تنگ نظر نمیدونی چه خانواده ای من احمق هی به اینا نزدیک میشدم فکر میکردم این ها آدم اند اما امان از ذات بد

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
حالا نرفته تو خونه زندگیش ک این کارارو بکنه

من نگفتم کارش درسته یا نه عزیزم 

من کلی صحبت کردم 

ولی اگه داره پول می‌زاره وسط و مثلا از خرید طلا و عروسی آنچنانی و ... میگذره که آقا بتونه خونه بخره به نظر من حق داره بخواد دنگ خونه به نامش باشه چون اگه اون آقا این کارها رو انجام بده پولی برای خونه نمی‌مونه 

اینو باید خود استارتر بسنجه

به خدا به مادر شوهرم گفتم عوض اینکه خوشحال باشی بود رو پا خودش داره تلاش می‌کنه خوشحال باشی تازه این ...

خدا این جماعتوازشما دورکنه

چشم بد دورباشه،ازتون

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

خدا این جماعتوازشما دورکنهچشم بد دورباشه،ازتون

قربونت عزیزم چهارده ساله ازدواج کردم فقط شانس آوردم شوهرم خوبه و پشتم هست وگرنه که هیچی هر لحظه فقط نشستند ببینند زندگی پسرشون کی میپاشه از هم با اینکه به پسر ده ساله دارم .مادرش فقط به فکر پول خودخواهی خودش و دختراش پسرش اصلا نمی‌بینه همین یه پسرم هست شوهرم تک پسره

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
👍👍👍💔💔💔

من قبل ازدواجم باشگاه میرفتم ب صورت مرتب و همیشه..

یه خانوم مسنی بود تو باشگاه از اون خوش تیپا... سر زبون دار و خوشگل...یکی قبل عروسیش بود توی باشگاه اومد گفت طلا نخریدم چون شوهرم دستش تنگه میخام بهش ثابت کنم دوسش دارم نمیخام ب فشار بیافته...( خب همه اغلب دستشون تنگه موقع ازدواج هم جونن هم خرج زیاده....) ،،،دقیقا منم همین کار کردم...ب شوهرم گیر ندادم اونم نخرید دستش تنگ بود ...اون خانوم مسنه ک خوش تیپ و خوشگل بود گفت اگه الان نخری بعدا برات نمیخره فقط میگم ک بدونی....دقیقا سر من اومد...شوهرم بعد دوتا بچه یه سرویس کوچولوووووووو برام خرید در حد وزن یه انگشتر....واقعاعا دستش تنگه همیشه ولی اصلا ب خودش زحمت هم نمیده اون سرویس عروسی ک من میخاستم  بخره...و انگار منم نباید چنین چیزی بخام...قابل توجه تازه عروس ها...هرکاری همون اول تو دوران رودربایستی و گل و بلبل کردید کردید اگه نه بعدا خبری نیست چون شرایط سخت تر میشه و دیگه کسی نازتون نمیخره...

واقعا برام عجیبه چطور یه خانم خودش رو اینقدر بدون حق میبینه تو زندگی پس چرا میگن زندگی مشترک دقیقا؟؟ ...

قفل نیست عزیزم شما میتونی همه این حق ها رو روز عقد بگیری و ثبت محضری کنی، صحبت من اینه که مرد موظف نیست چیزی که حاصل تلاش خودش بوده به شما تقدیم کنه مگر  اینکه از سر عشق یا احترام انجام بده اینکه توقع داشته باشید این کارو کنه عجیبه، مثل اینکه شما ده سال کار کنید خونه بخرید همسرتون بگه باید نصفشو بدی به من ، چرا؟ چون بخاطرت میرم سرکار ، ازت حمایت عاطفی میکنم، اینا چه ربطی به هم دارن

قربونت عزیزم چهارده ساله ازدواج کردم فقط شانس آوردم شوهرم خوبه و پشتم هست وگرنه که هیچی هر لحظه فقط ...

اوو،،،چقد بخیل تک پسرم هست،بعد اینطورین

خداخانوادتوحفظ کنه وخوشبخترباشید

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،