2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56994 بازدید | 754 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواسته ات منطقی نیست هنوز باهاش نرفتی زیر یه سقف انتظار داری نصف سرمایه شو بزنه به نامت؟

والا ما بیست سال زندگی اونم چقدر نداری بدبختی کشیدم چقدر طلا جمع کردیم دادیم هنوز جرعت چنین خواسته ای نداریم

از همون اول نباید روی وام و ۶۰تومنت حساب میکرد و شما باید برای جهیزیه یا طلا استفاده میکردی نه خرید خونه که به اسم همسرته و شما قسطشو پرداخت میکنی!

الانم اگه میدونی دلخوری پیش میاد وامو بده ولی خودش قسطشو بده 

از یه جایی به بعد ،  قفلی میزنی به از یجایی به قبل!
من که خونه ماشین شوهرم زده به نامم مادر شوهر خواهر شوهرم دارند آتیش می‌گیرند هی به شوهرم میگن اشتباه ...

منم مادرشوهرم نازاحته از این ک خونه و ماشین ب ناممه‌ . البته من خونه سه دونگش مهرم بود ک باید میداد. بقیشم طلاهایرخودمو دادم ک بیستریش از خونه پدریم اوردم. بعد جالب اینجاس. بهم میگن تو بابات هیچیت نداد. من هی طلا کردم ب سرو وضع تو رفتی دادی خونه زدی ب نامت🤪🤪🤪.

نگاه به خیال آسوده خودت نکن.بعضی از ما خانما که دست شوهرامون برامون رو شده مجبوریم بفکر آیندمون باشی ...

من شوهرم خیلی خوبه خداروشکر و بسیار مورد اعتماد، هفده سالم هست باهم زندگی میکنیم . اما از اول حساب سرمایه گذاری مون مشخص بوده. شاید چون خودم شاغل بودم و بسیار فعال.

من که خونه ماشین شوهرم زده به نامم مادر شوهر خواهر شوهرم دارند آتیش می‌گیرند هی به شوهرم میگن اشتباه ...

مبارکه 

خدا رو شکر شما حواست به زندگیته 

اما خیلی خانم ها از این موقعیت سو استفاده کردند 

منم یه میلیاردونیم دادم شوهرم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍