2777
2789

اگه زیر سی سال موی سر سفید بشه طرف تیروئید داره

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینک از بدو تولد معلومه

تیروئید از بدو تولد معلومه؟

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

اگه زیر سی سال موی سر سفید بشه طرف تیروئید داره

جدی؟ من الان ۲۷ سالمه یه عالمه مو سفید دارم

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

جدی؟ من الان ۲۷ سالمه یه عالمه مو سفید دارم

آره اینو توی یه کتاب خوندم و خیلی هارو تو سن پایین دیدم که تیروئید باعث شده موی سرشون سفید بشه فهمیدم که کاملا درست بوده

بله تست میگیرن تو بیمارستان

همه کسایی که تیروئید دارن از بدو تولد مبتلا نبودن داداشم و خاله هام همه تیروئید دارن همه هم بالای بیست بودن وقتی متوجه شدن این چیزی هم که گفتم رو بین علائم بیماریشون دیدم