2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56987 بازدید | 754 پست

ای بابا چه فرقی میکنه به اسم کی باشه زن شوهر با هم زندگی میکنن...از کی ما زن ها اینقدر مادی گرا وپول پرست شدیم...مهم اینه که با خوبی وخوشی کنار هم زندگی کنید....اگر به شوهرت اطمینان داری فدای سرت که به اسم ت نزد غصه این چیزا رو نخور.....

دلیلی نداره زندگی زن و شوهری من و تو داشته باشه زندگی مشترکه با تلاش هم دیگه به اون چیزی ک میخوان م ...

زندگی که  دارایی هاش مشترک نیست اسمش زندگی مشترک نیست 

همون طور که مردا پول و‌مالشان بنام خودش ون هست حق طبیعی و بدیهی زن هم هست اموال ش بنام خودش باشه .اگه زنذگی مشترک هست دارایی هاهم باید مشترک باشه 

مگه زنها عابر بانک ن پول و سرمایه بدن مردا صاحب سرمایه بشه؟!!!!!

بنام زن هم باشه مرد استفاده میکنه ....وقت یمردی نسبت به این موضوع گارد داره پس صددرصد ریگی به کفشش هست

به زندگی نگاه معامله گرایانه داره..زندگی جای کاسبی نیست 

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم مردا خودشون پول در میارن مادی هستن نمیگم زنا حقی ندارن تو زندگی از قضا حقشون بیشتره ولی زنی ...

خب نزدیک نصف پول خونه رو داره میده حقشه بنام خودش باشه

مگه نمیگن اگ ب اسم شوهر باشه بزنه ب اسم خانم خدایی نکرده موقع طلاق نیتونه از خانمه بگیره میگه هبه بو ...

نه هبه رو باید توی محضر بنویسه هبه دادم و زن امضا کنه که بتونه موقع طلاق پس بگیره. دایی من زد به اسم زنداییم موقع طلاق گفت هبه بوده اما دادگاه برگه محضری خواست و قبول نکرد. داییمم نمی دونست باید هبه نامه داشته باشه و خونه رو از دست داد.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خب نزدیک نصف پول خونه رو داره میده حقشه بنام خودش باشه

60 میلیون داده 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
من عقد بودم شوهرم جوگیر بود هی میگفت بریم زمین داشت اون موقع میگفت بریم بزنم به نامت بابام فهمید و ن ...

خب زنههاهم مثل مردها حق دارن اموال خودشون بنام خودشون باشه!!

چرا برعکس نمیگین؟چرا نمیگین مردا نباید چشمشون دنبال مال زنشون باشه تا زنها فکر نکنن مردا اومدن بکنن ‌برن؟!

وقتی بهش اعتراض کردی بنام خودم بزن چی گفت؟

اعتراض به اون صورت نکردم فقط به شوخی گفتم گولم زدی تو قرار بود به نام من بزنی کل خونه رو چون نصفش هم واسه مامانمه اونم بارداریم رو بهونه کرد گفت باید همش بری شهرداری و محضر و... تو با این وضع نمیتونی

ای بابا چه فرقی میکنه به اسم کی باشه زن شوهر با هم زندگی میکنن...از کی ما زن ها اینقدر مادی گرا وپول ...

هیچوقت این حرفو نزنید آینده غیرقابل پیش بینیه قانون هم به نفع مردا پس بهتره زن یه پشتوانه قوی داشته باشه بحث مادی گرایی نیست بحث آینده نگریه

بخاطر 60 تومن میخوای 3 دنگ ازش بگیری؟ 

60 تومن پولی نیست

من اگر متاهل بودم به همسرم کمک میکردم به همه چی برسه بدون چشم داشت... باید با هم تو زندگی رفیق باشید

شما عین غریبه باهم معامله میکنید

اعتراض به اون صورت نکردم فقط به شوخی گفتم گولم زدی تو قرار بود به نام من بزنی کل خونه رو چون نصفش هم ...

گولت زده بهونه بوده دیگه چندبار اداره رفتن کاری نداره که 

الان بگو بزن بنام خودم