2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56985 بازدید | 754 پست
اصلا این چه طرز تفکریه، ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تا سکه ۲۰۰ میلیونی مهریه عندالمطالبه دارین، زندگیشونم بزنن به نام ...

مگه استارتر گفت شوهرش از اموالش بزنه بنام استارتر؟داره با پول خودش میخره..همون طور که مرد یا پول خودش خونه میخره بنام خودش میشه زنم حق طبیعی ش هست بنام خودش باشه

نصف پول خونه رو‌داره میده .....مگه خانم عابر بانکه  پول بده آقا صاحب ملک و‌سرمایه شه؟این شد زندگی مشترک و‌شریک زندگی؟!

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

شما شاغلی؟

شما پول آوردی تو اون خونه؟ 

فقط ۶۰ تومن اونم از پس اندازتون. یعنی از پول آقا

بیخیال بابا چقدر پرتوقعن بعضی خانوما

البته که اگر مردی درخواست همسرش رو قبول کنه و علی رغم شاغل نبودنش، چیزی به نامش بزنه خیلی هم عالیه و خوب. اما وقتی نزده و نمی خواد بزنه دیگه جهنم کردن زندگی به کام خودت و اون کار مسخره ایه.

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما شاغلی؟شما پول آوردی تو اون خونه؟ فقط ۶۰ تومن اونم از پس اندازتون. یعنی از پول آقابیخیال بابا چقد ...

خونه نزدیک یه تومنه 

استارتر وام ۳۰۰ با ۱۰۰ طلا میده طلاهام شوهرش نخریده

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

نهههه😢

ارهه گلم خودم دنبال خونه گشتم پیدا کردم  نپوشیدن طلاهامو فروختم یه عمر به شوهرم اصرار کردم تا بخره اخر سر زد به اسم باباش ماشینت همین طور من یه عمر گفتم تا خرید چون شوهرم اخلاقش جوریه دوست داره پولش نقد بمونه وگرنع دوست نداره چیزی بخره من اصرار کردم

ارهه گلم خودم دنبال خونه گشتم پیدا کردم نپوشیدن طلاهامو فروختم یه عمر به شوهرم اصرار کردم تا بخره ا ...

ای وای .این دیگه اخرشه.

چقدر قدرنشناسه شوهرت واقعا متاسفم.حالا میزد بنام خودش بهتربود .اخه باباش چیکارس؟ حالا این زده اون چرا قبول میکنه؟

واقعا که

یاشاسین آذربایجان💓✌

مثل من یادمه شوهرم ماشین گرفته بود زد به اسم من این توی دل خواهر شوهرم مونده بود بعد چند ماه اینا هم ...

خدارو شکر خودتون چیزی اتون نشد مال دنیا ارزش نداره

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
وای چقدر بد عزیزم چه شوهری داری خدا کمکت کنه

شوهرم خیلی هوام داره پشتم شوهرم خیلی ماهه ولی خوانواده اش متاسفانه از حسادت چشم ندارند منو ببینند زورشون میگیره شوهرم منو دوست داره و چیز به نامم می‌کنه و پشتمه میخواند دق کنند

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
حالا لازم نبود اونا بدون عزیزم

عزیزم آنقدر فوضول و کنجکاو هستند یه خانواده ای که نگو 

عزیزم‌چطوری جواب شون دادی

پیام دادم برا خواهر شوهرم و مادرشوهرش حسابی چیز گفتم بهشون

چرا نکنه ؟ حرف اونا باد هواست از خونه و ماشین بگذره که خانواده شوهر حرف نزنن؟!!

خوانواده شوهر رو مخ باشن آدم نمیتونه از داشته هاش لذت ببره

چرا اونابایدبدونن این چیزا به اسم تو هستن

میگم خیلی فوضول کنجکاوند نه تنها اونا بلکه فامیل شوهرم همینطورند