2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56986 بازدید | 754 پست
بخاطر 60 تومن میخوای 3 دنگ ازش بگیری؟ 60 تومن پولی نیستمن اگر متاهل بودم به همسرم کمک میکردم به همه ...

خب زنم شریک زندگیه مرده هر چی دارن مال هردوشونه وباهم زحمت میکشن پس باید به اسم زنم باشه حتی اگه زن شاغل نباشه چون زنم تو اون زندگی زحمت میکشه

بعدشم شما میگی همسرتون کمک میکنی به همه چیز برسه ولی از آینده خبر داری؟

میدونی قراره چی بشه؟  

از کجا معلوم مرد زنو ول نکرد مهریه رو هم که میدونی 

پشتوانه واسه زن خیلی مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت این حرفو نزنید آینده غیرقابل پیش بینیه قانون هم به نفع مردا پس بهتره زن یه پشتوانه قوی داشته ...

من وقتی به شوهرم اطمینان دارم همه ی زندگی وجونم تقدیمش می کنم خونه که چیزی نیست.....اما اگه اطمینان وعشق نباشه اون خونه هم دردی ازم دوا نمیکنه.....

بخاطر 60 تومن میخوای 3 دنگ ازش بگیری؟ 60 تومن پولی نیستمن اگر متاهل بودم به همسرم کمک میکردم به همه ...

۶۰ فقط نیست یه وامم قراره قسطش قراره  بده 

مگه  زنها عابر بانک ن که پول بدن تا مردها صاحب سرمایه بشن 

اگه دونفر تلاش میکنن باید بنام دونفر باشه

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

من وقتی به شوهرم اطمینان دارم همه ی زندگی وجونم تقدیمش می کنم خونه که چیزی نیست.....اما اگه اطمینان ...

چرا شوهرتون به شما اعتماد نداره همه زندگیشو و‌پول و خونش تقدیم شما کنه و‌بزنه بنام شما؟

من وقتی به شوهرم اطمینان دارم همه ی زندگی وجونم تقدیمش می کنم خونه که چیزی نیست.....اما اگه اطمینان ...

همونقدر که اعتماد مهمه احتیاط هم مهمه 

یه زن همیشه باید پشتوانه داشته باشه حتی اگه همسرش بهترین مرد دنیا هم باشه

شما هرجور صلاح میدونید زندگی کنید موفق باشید 

اگه طلایی چیزی فروختی دادی به این شوهر که اشتباه محض کردی بابات درست میگه نه براش وامی بگیر نه پولی پس‌انداز کنه بهش بده بهشم بگو اون ۶۰ میلیون پولی که پس انداز کردمو دادم بهت بهم برگردون یا به نرخ الان طلا حساب کن بگو ۶ گرم طلا میشه هر وقتی که بخوای بهم پرداخت بکنی اون ۶۰ میلیونو باید ۶ گرم طلا بهم بدی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

با توجه به این که تازگی عقد کردید و قسط وام رو خودتون می‌دید، به نظرم معقول‌ترین کار اینه اندازه 360 تومن به نامتون بزنه

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

به نظرم زندگی که دنگ دنگی بشه زندگی نیست قرار داد کاریه آدم زندگی های الانو میبینه مقایسه میکنه با پ ...

همون طور که شما مردا حق خودتون میدونین اموالتان بنام خودتون باشه نمیخواین چیزی بنام همسرتون باشه خانم هاهم حق بدیهی و‌مسلم شون هست اموالش ون بنام خودشون باشه 

نمیخوان پولشون بنام شوهر باشه؟

مگه زن عابر بانکه که پول بده مرد برای خودش صاحب سرمایه بشه!!!

زندگی مشترک یعنی دارایی مشترک ....وقتی دونفر پول میذارن باید همه چی بنام دونفر باشه 

گسی که میگه خانم پول بذاره ولی همه چی بنام خودش باشه ...دنبال زندگی نیست دنبال کاسبی و معامله هست 

زنههاهم تجربه های تلخ اطرافشون دیدن که مردا پول زنهار بالا کشیدن اعتماد ندارند 

استارتر که نمیخواد شوهرش از اموالش بنام ش بزنه داره حدود نصف پول خونه رو‌میده داره با پول خودش میخره!

خیلی عجله داری برای اینکار ،خودتون رو جای مرد بزارید

خواستم همین رو بگم 

کامنت های اول تاپیک رو دیدم تعجب کردم

ی ساله ازدواج کردن ی جوری میگه پس انداز کردم و خرید نکردم انگار با این پولا میشه خونه خرید 

یا ۶۰ میلیون مگه چقدره اخه یک صدم پول خونه هم نیست

من ۱۲ ساله ازدواج کردم تازه شوهرم سه دونگ خونه به نامم کرده اونم اولین خونه ای که خریده نیست و این سه دونگ یک دهم اموالش نمیشه 

درک نمیکنم دخترا توقع دارن شوهرشون همون اول هرچی دارن به نامشون کنه 

چجوری خودشون به شوهرشون اعتماد ندارن ولی انتظار دارن اون اعتماد کنه همون اول همه مالش رو به نام زنش بزنه

خواستم همین رو بگم کامنت های اول تاپیک رو دیدم تعجب کردمی ساله ازدواج کردن ی جوری میگه پس انداز کردم ...

قراه علاوه بر تون پول وامم بده قسطاشم شوهرش نمیده 

قیمت خونم حدود یه تومنه

مواظب باش این بحث های مالی  تو رابطه ات تاثیر نذاره
من تجربه اشو داشتم

من یکی از هزاران هنر جوی بهترین مربی قلاب بافی ایران خانم مینا محمدیان هستم - ملقب به مادر قلاب بافی ایران-با بیش از 100 ها آموزش رایگان...آکادمینا... جایی که توش رویا هاتو می بافی ...