2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56986 بازدید | 754 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بابای خودت ک اینو میگه خونه رو زده ب اسم مامانت؟؟ 

با ۶۰ تومن کمک واقعا توقع داری شیش دنگ بزنه یا سه دنگ؟؟ 

بیخیال تا وقتی مهریه داری اون خونه مال توام هست

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است

اصلا این چه طرز تفکریه، ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تا سکه ۲۰۰ میلیونی مهریه عندالمطالبه دارین، زندگیشونم بزنن به نامتون؟ اصلا اگه همو دوست دارید به پول و ملک نیست، اگر هم باشه دو طرفه اس، به عنوان یه مذکر میگم مهریه نقطه ترس یه مرد و وقتی بهش فکر میکنه پیش خودش میگه این منو بخاطر اون سکه ها میخواد، غرورش میشکنه. 

اگه قراره واقعا شریک هم باشید، آمریکا قانون خیلی قشنگی داره، بعد از ناگزیری طلاق همه اموال نصف میشه.

یه پسر تنها که عاشق عاشق بودنه

پیوند تا یه چند سال جواب میده بعد از اون جواب نمیده عمل مجدد هم احتمالش کمه بار دوم بگیره تازه پولش ...

ایشالله هر چه رودتر خوب بشند مادر منم تو نوبت بود اما قبل از پیوند فوت کردند خداروشکر مادر شما پیوند شدند ایشالله نیاز به پیوند دوم نباشه

الان بابای خودت ک اینو میگه خونه رو زده ب اسم مامانت؟؟ با ۶۰ تومن کمک واقعا توقع داری شیش دنگ بزنه ی ...

پول وامم میده میشه نزدیک ۴۰۰ تومن خونم حدود یه تومنه

بعد مهریه چه ربطی به پول و‌دارایی خود خانم داره؟

خانم داره پول میده باید بنامش باشه همون طور که مرد پول میده بی چون و‌چرا بنامش میشه

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️