2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56986 بازدید | 754 پست
۶۰ میلیون دادی یا ۶۰ میلیارد؟؟اخه ۶۰ میلیون کمکی محسوب نمیشه .ولی اینکه دوس داری ب نامت بزنه خب حق د ...

همون دیگه والا من الان دارم نزدیک 1 میلیارد و نیم طلا میفروشم ک برم ماشین بخرم با اینکه عروسی کردم 1 ساله یبارم نشد به شوهرم بگم بزن به نامم 😂 اصلا برام مهم نیست چی به چیه باشه به نام هرکی الان این ماشین ک زیر پا مونه به نام مامانشه  اصلا برای من مهم نیست این حرفا یه سریا خیلی به این موضوعات گیر میدن 

۶۰ میلیون دادی یا ۶۰ میلیارد؟؟اخه ۶۰ میلیون کمکی محسوب نمیشه .ولی اینکه دوس داری ب نامت بزنه خب حق د ...

دلیلی نداره زندگی زن و شوهری من و تو داشته باشه زندگی مشترکه با تلاش هم  دیگه به اون چیزی ک میخوان میرسن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اینو میگم ولی به حرف مردها اعتماد نکن....حرف باد هواست....ادم ها به راحتی رنگ عوض میکنن....یا ...

اخه کی با ۶۰ میلیون ۳ دونگ خونه اسم میزنه. ۶۰ تومن پول یه گوشی خوب هم نیس الان

کاربری دست دو نفره ✋️ 

اگه واقعا میخوای زندگی کنی و اونم مرد خوبیه

کوتاه بیا

ماشین رو بعدا بزن بنام خودت 

بهتر از ۶۰ تومنه

چه باباها مادی شدن

من اینقدر صبور بودم و میگفتم مادیات برام مهم نیست که شوهرم خونه دومی رو که خرید مشتاقانه خودش بنامم زد ۶ دنگ

پس جری و طلبکار باشی هیچی بهت نمیده

با سیاست پیش برو

خواهرشوهر خونه بنامش نیست ولی بعد اون ۳ تا ماشین شوهرش بنامش زده

همون دیگه والا من الان دارم نزدیک 1 میلیارد و نیم طلا میفروشم ک برم ماشین بخرم با اینکه عروسی کردم 1 ...

یروزی ک ب مشکل بخوری میفهمی ک مهمه ب نام مادر شوهرت باشه یا خودتون

کاربری دست دو نفره ✋️ 

همون دیگه والا من الان دارم نزدیک 1 میلیارد و نیم طلا میفروشم ک برم ماشین بخرم با اینکه عروسی کردم 1 ...

همسرت که زرنگه دوست داری یه طرفه خودتو فداکار نشون بدی بخودت مربوطه ولی بقیه رو به غلط ننداز

یروزی ک ب مشکل بخوری میفهمی ک مهمه ب نام مادر شوهرت باشه یا خودتون

اگه من میدونستم مادرشون اینجور اخلاق دارن مطمعن باش حتی. رفت و آمد نمیکردم باهاشون چون اون مادرشوهری  ک تو ذهن شماست اصلا اونجوری نیست ک فکرشو میکنید 8 سال تموم از سن 18 سالگی همسرم واسش ماشین خرید تا الان دستشه اگ میخواست بگیره از همون می‌گرفت حالا ماشینم میخوایم فردا پس فردا فروشیم گفت میام امضا میزنم 

اون قدری داره و کارمنده و به همچین پولایی  نیازه نداره..

همسرت که زرنگه دوست داری یه طرفه خودتو فداکار نشون بدی بخودت مربوطه ولی بقیه رو به غلط ننداز

چه ربطی داره این حرفا منظور من یچیزی دیگست این میگه 60 میلیون بزنه به نامم من میگم 1 میلیارد من دارم تاحالا نگفتم بزن به نامم دنبال حاشیه نباشید 

چه ربطی داره این حرفا منظور من یچیزی دیگست این میگه 60 میلیون بزنه به نامم من میگم 1 میلیارد من دارم ...

بعد بیست و چند سال زندگی مشترک با اینکه اصلا شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتیا نیست میگم اشتباهه تا میتونید برنید بنام خودتون حالا هر کی خودش میدونه

اتفاقا حرف و رفتار اسی باب میل ما نیست ولی کار درستو میکنه

اونموقع خودش میگفت میزنم به اسمت ؟الان چی میگه؟

۶۰ تومن پول دادی عزیزم توقع یه دنگ داری؟فک کنم نیم دنگم نشه اون پولت

درسته زن و مرد باید اموالشون رو باهم شریک کنند

وخیلی خوب میشد اگه به نامت میزد

اما اینکه اصرار کنی و ناراحت باشی فقط مشکل بوجود میاره و شاید شوهرتم فک کنه برای پول زنش شدی وفلان 

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡