2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56989 بازدید | 754 پست
۶۰ تومن دادی میخای۳ دنگ بزنه ب نامت ؟من پول ۲۸۰ گرم طلا رو دادم + ۹۰ گرم طلاهام خرید عروسی و طلا این ...

همسرت برای زندگی باشما ازدواج نکرده برای سرمایه جمع کردن ازدواج کرده..انگار معامله کرده 

مگه شما عابر بانکین پول بدین اپن صاحب سرمایه بشه

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ک کارم اشتباه محض بود و خودمم قبول دارم نباید پول و طلاهام میگذشتم ما قربانی خانواده همسرم شدیم ...

خب الان بگو‌بزنه 

یعنی اینقدر پررو هست که میگه نمیزنم؟

بستگی ب طرف داره عزیز دلم‌ این داستان مال برادر بیچاره هی احمقم هست ک مشکل داده ونمی تونه بچه دا ...

ما هم یه جور دیگه

عروسمون بچه دار نمیشه

ده ساله عروسی کردن

برادرم خونه و ماشین لوکس به نامش کرده

میدونم زنش با زرنگی و دعوا تونسته برادرم متقاعد کنه

ما دخالتی نکردیم ولی زرای برادرم خیلی ناراحتم

عمدا خانمش این کار کرده که برادرم نتونه طلاق بده یا زن بگیره

مگه نمیخواید با هم زندگی کنین توش؟فرش چیه به نام کی باشهبرو خداروشکر کن صاحب خونه شدین ٫ الان خیلیا ...

اگه واقعا فرق ی نمیکنه خب بنام زن باشه!!!!!!.همون طور که شوهرش پول داده میخواد بنامدخودش باشه نصف پولم اسی داده و میخواد بنام خودش باشه ......

وا همون گفتنش همسرش رو به شک میندازه معمولا کسانی که مشکل دارن به وکیل مراجعه میکنن وقتی تو زندگی ه ...

خب منم به همون دلیل بعد ازدواج دیگه مطرحش نکردم 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

زندگی زناشویی مگه این حرفارو داره بابا حالا یا یه اسم شما یا به اسم شوهرت چه فرقی میکنه اوقات خودتون ...

همون طور که مزد حق خودش میدونه اموال بنام خودش باشه زنم حق  خودش میدونه اموال ش بنام باشه .

اگه زندگی دونفره دونفر زحمت میکشن دونفر پول میذار ن مالکیتم برای دونفر باشه

فردا چیزی بشه استارتر آواره کوچه خیابون میشه

بشین باهمسرت قشنگ صحبت کن این حرفا و موضع گیریها بین شمادوتا رو سرد میکنه بخاطر خونه دارشدن خوشحال ب ...

همون قدر که شما مردا میخواین اموالتان بنام خودتون باشه و دوست ندارین چیزی بنام زنتون باشه زنهاهم حقشون هست اموالشان  بنام خودشون باشه و نمیخوان بنام شوهر چیزی بزنن 

نزدیک نصف پول خونه رو میده حقش هست بنامش باشه

مگه زنها عابر بانک هستن پول بدن مردها سرمایه جمع کنن 

اگه خونه دونفره زندگی دونفره دونفر پول میذارن طبیعی هست باید بنام دونفر باشه 

فقط ۶۰ میلیون کمک کردی ؟؟؟ انتظار داری ۶۰ تومن دادی خونه هم بزنه ب نامت؟ 🥴🥴

من ۳۰۰ میلیون طلا دادم وام ازدواج دادم ولی بازم ازین خبرا نبود دلت خوشه ها

یه روز نوبت ما هم میشه... صبور باش...

حالا رو برگه بزنه به اسمم مثلا چه فرقی به حالم دارهمگه میخوام جداشم

چه ربطی به جدا شدن داره؟؟؟یعنی هرکی مال خودش بنام خودش باشه میخواد جداشه؟😐😐😐بااین حساب همسرتم میخواد جدا شه چون خونه بنام اونه!!!!

مگه به ملک و خونه و پول طرف شوهر کردی طرز فکر بابات رو که درک نمیکنم اگه مامانت میخواست همین کار رو ...

زندگی مشترک یعنی  دارایی مشترک اونم فقط با سند نه حرف 

وقتی همه چیز بنام مرد هست یعنی اون‌زندگی "ما"نیست و مشترک نیست و فقط برای ینفره 

ایشالا ک ب پای هم پیر بشید و خوشبخت بشید...اصلا تعارف نکن...حتما بنامت بزن همون ابتدا هم بنامت بزن چ ...

حالا چرامیگی پسراش؟ 

مگه برادرات نیستن عزیزم.

ضمنا مگه مادرتون مهریه نداشت؟ چرامنت بذارن

درصورت فوت مرد، از داراییش اول مهریه همسرش رو میدن مگه اینکه خودخانم ببخشه بعد ماترک تقسیم میشه

وااای مگه تو و شوهرت فرقی دارینالان بجای شادی به چه چیزایی فکر میکنی اگه بهش اعتماد نداشتی چه طور از ...

داره حدود نصف پول خونه رو‌میده حقش هست بنام باشه 

همون طور که مزدا میخوان پول خودشون بنام خودشون باشه این حق طبیعی زن هست پولش بنام خودش باشه..چه فرقی بین پول زن و مرد هست ؟!