2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56995 بازدید | 754 پست
آخه کدوم مرد بی عقلی بخاطر ۶۰ میلیون نصف خونه ی چند میلیاردی رو میزنه به نام زنی که حتی یک روزم باها ...

درست بخون،بابا بنده خدا،۳۰۰تومن وام خودشم میده به ایشون،که درواقع قسطاشم خود اسی یا خانوادش میدن،ازونور طلا هم میده،خونم کلا۱۲۰۰خریدن

درست بخون،بابا بنده خدا،۳۰۰تومن وام خودشم میده به ایشون،که درواقع قسطاشم خود اسی یا خانوادش میدن،ازو ...

من درست خوندم ایشون درست ننوشته

همه ی اینا رو باید تو کامنت اول می‌نوشت چون مردم طبق همون نظر میدن

کی حوصله داره کل سی صفحه رو بخونه و ذره ذره اطلاعات کسب کنه

ایشون در صورتی که  جمعا۵۰۰ تومن بذاره که حدود نصف پول خونه است و همه ی اقساطم خودش باید بده و طلاها هم از خودش بوده حق داره سه دونگ بخواد به نامش بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درست خوندم ایشون درست ننوشتههمه ی اینا رو باید تو کامنت اول می‌نوشت چون مردم طبق همون نظر میدنکی ...

همون دیگه،تو کامنت اول نگفته بود،بخاطر همین میگم حقشه،

وگرنه هیچ کس برای۶۰تومن چنین کاری نمیکنه،ولی با شرایط اسی،خب اسی چطور اعتماد کنه،

۶۰ تومن میخوای بدی توقع سه دونگ خونه داری؟ اونم اول ازدواج که اصلا هنوز کامل بهت اعتماد نداره خودتم بودی نمیکردی

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.
قولنامه ک اهمیتی ندارهسند اصلی مهمه..۶۰ تومن هم پول ی در هست گلم اول زندگی توقعت زیادهخودت هم بودی ب ...

والله من ۱۵ ساله ازدواج کردم هیچی به نامم نیست،فقط حساب بانکی به نام منه،که البته همیشه کاراشو خودش انجام میده،هیچم ناراحت نیستم چون میدونم حتی اگه یک ریال گیرم نیاد همه اش واسه بچه هامه،شما چه توقعاتی داری اسی

۶۰ تومن دادی میخای۳ دنگ بزنه ب نامت ؟

من پول ۲۸۰ گرم طلا رو دادم + ۹۰ گرم طلاهام 

خرید عروسی و طلا اینام هیچی نخریدن 

۴ سال ی قرون خرجی نگرفتم هیچی برام نخرید ک خونمون و تموم کنیم در حال ساخت بود 

ازون ور مسکن ملی ثبت نان کردیم کمکش بودم همه پول و دادم 

والا ی مترم ب اسمم نکرده 

خب ینی نمیشه الان بزنه به اسمت 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

۶۰ تومن دادی میخای۳ دنگ بزنه ب نامت ؟من پول ۲۸۰ گرم طلا رو دادم + ۹۰ گرم طلاهام خرید عروسی و طلا این ...

باز تو دیگه از اونور بوم افتادی.  اصن مث تو خوب نیس فردا شوهره خونه و ماشین داره میره با دخترا دوس میشه خرج میکنه. توام میشی یه زن بدبخت تو سری خور بی خرج

خب ینی نمیشه الان بزنه به اسمت

نمیخاد بزنه.  اگر میخاست از اول میزد. مرد جماعت چیزی به نام زن نمیکنه.  اونام به نام میکنن بابای دختره پولداره از قبلش اینقد میخورن که یه خونه بنام زدن براشون چیزی نیس وگرنه در زندگی عادی هیچ مردی به نام زن نمیزنه فقط بی پولی و نداریش برا زنشه. فردام مرد پولدار شد میره برای دوس دخترش خرج میکنه چیزی که به وفور تو جامعه دیده میشه

باز تو دیگه از اونور بوم افتادی. اصن مث تو خوب نیس فردا شوهره خونه و ماشین داره میره با دخترا دوس م ...

این ک کارم اشتباه محض بود و خودمم قبول دارم نباید پول و طلاهام میگذشتم 

ما قربانی خانواده همسرم شدیم ، طفلکیم خیلی تو فشار بود از همه طرف ، ۳ سالم عقد بودیم و طولانی شده بود

دلم براش سوخت