2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56992 بازدید | 754 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تو عقدنامه اون بخش منصف اموال رو امضا نکرده

اگه امضا کرده باشه به اسمت بزنه یا نزنه نصف اموال بعد ازدواج برای همسر هست

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

مگه به ملک و خونه و پول طرف شوهر کردی 

طرز فکر بابات رو که درک نمیکنم 

اگه مامانت میخواست همین کار رو با پدرت بکنه ، باز هم نظر پدرت همیت بود که خانمش نباید بهش کمک کنه 

و اینکه خیلی اشتباه کروی اگه واقعا شوهرت انسانه و آدم با درک و شعوری هست اصلا نباید میگفتی زندگی زن و شوهری من و تو نداره همه چیز مال ماست 

وااای مگه تو و شوهرت فرقی دارین

الان بجای شادی به چه چیزایی فکر میکنی 

اگه بهش اعتماد نداشتی چه طور ازدواج کردی

پول اون خونه اندازه مهریه اتم نمیشه خیالت راحت خودتو بخاطر این چیزا عذاب نده

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بجای اینکه از اول زندگی هرچیزی میخرین سرش بحث کنین و ناراحتی پیش بیاد، همون موقع عقد تنصیف اموال میگ ...

تنصیف اموال ۵۰ درصدی نیست فقط اسمش اینجوریه بسته به شرایط همون حدودای ۲۰ الی ۳۰ درصد تعلق میگیره اونم اگه خودت درخواست طلاق بدی دیگه همونم‌بهت تعلق نمیگیره 

خودتونو با این قوانین گول نزنید بهتره همون اول محتاط باشید قانون برای زن هیچ کار نمیکنه

https://www.karzar.net/224763

من كه همه طلاهامو دادم براى مغازه

هيچ وقتم نگفتم چى به اسمم مى زنى؟

ولى خب خودش گفت اولين پولى كه دستم بياد برات مى خرم

كه خدايى جبران هم كرد

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
اگه فرقی نداره خب پس چرا اون این همه مقاومت کرد

ممکنه بترسه بگه میخواد خونه رو بگیره بره اول زندگی 

تو این دوره زمونه خونه خریدن سخته برای یه جوون

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

چقدر ریلکسی شما خوش بحالت من اگه بودم اصلا قبول نمی‌کردم و میگفتم از کجا معلوم که تو ( منظور همسرم ) ...

یه نگاه به تاریخچه یک جد و آباد پدریش کردم ،مادرش بعد چهل سال زندگی یه پشکل به اسمش نیست تازه یه زمین به ارث برده بود مادرشوهرم همونم پدرشوهرم به اسم خودش کرده 

برادرش با دو تا خونه دو تا ماشین و زمین جاریم به اسمش هیچی نیست 

اینا اصلا اینطورین زنو کم ارزش میدونن شکاکن 

منم نمی‌خوام سر یه لونه مرغ آرامشمو دوباره به هم بریزم 

ولش بابا 

حداقل می ذاشتی چند سال از ازدواجتون بگذره بعد اینقدر حرص و جوش به نام کردن رو می خوردی

به جای شکر گذاری برای خرید خونه ببین داری چطور اوقات خودت رو تلخ می کنی.

والا ما بعد 15 سال زندگی هنوز یکبارم نگفتیم خونه به نامم بزن ماشین به نامم بزن

اصلا شخصیت خودمو با این جور حرفا پایین نمیارم

آدم خوب نیست اینقدر چشمش دنبال مادیات باشه.

60 میلیونم ارزش این حرفا رو نداره.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

تنصیف اموال ۵۰ درصدی نیست فقط اسمش اینجوریه بسته به شرایط همون حدودای ۲۰ الی ۳۰ درصد تعلق میگیره اون ...

فکر کنم بهتره یکم قانون هایی که هست رو بخونین

بعد با قاطعیت نظر بدی

من خودم رو گول نمیزنم شما هم نزن!

اونی که شما میگی توی عقدنامه هست، که حتی همون ۲۰،۳۰ درصد هم نیست! شاید ۵ درصد هم نباشه!!!

من اونو نگفتم 

گفتم تنصیف رو میگرفتی، یعنی شروط ضمن، یعنی جدا از اون شرایط عقدنامه 

اگر توی محضر اسناد رسمی، مثل حق وکالت طلاق، این شرط رو ثبت کنن ، تمام اموال بعد از ازدواج بین دو نفر نصف میشه، بجز ارث، حتی در صورتیکه که خانم طلاق بگیره، حتی اگه خانم وکالت حق طلاق هم داشته باشه، حتی اگه مهریه هم داشته باشه.