2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56996 بازدید | 754 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما درسته 60 چیزی نیست ولی تمام پس انداز خانم بوده یعنی کلا 60 داشته همونو داده همسرش پس هی نگین وای خدای من مگ چیه و فلان 

از طرفی میگن همسرش اول کار خودش گفته میزنم ب اسمت انقد و رفته سرخود ب اسم خودش زده چرا مردا حرفایی میزنن ک بعدتر بهش عمل نمیکنن 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

نی نی سایتی ها چتونه انقدر مهمه که خونه به نامتون بشه؟در حدی که دعوا میکنید و زندگیتون رو به هم می‌ ...

به عنوان وکیل خانواده رکن اول رو عدم اعتماد پیشنهاد میکنم ولی این ب منزله ی شکاکیت و اسیب ب زندگی نیست بلکه برای حفظ احتیاطات و عدم بروز هیجانات خانماست 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

خوشحال باش که تو این زمونه سخت خونه خریدین 

این مدل فکر که سهم منم بزن ب اسمم بیشتر برای کسایه که احتمال جدایی میدن توی زندگیشون 

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

من که خونه ماشین شوهرم زده به نامم مادر شوهر خواهر شوهرم دارند آتیش می‌گیرند هی به شوهرم میگن اشتباه ...

چرا اونابایدبدونن این چیزا به اسم تو هستن

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

برید محضر یه چیزی هست به اسم صلح عمری مثل وصیت نامه س انجام میدین  تا زمانیکه بزنه به نامت بعد اگه زد به نامت برید باطل کنید اگه نه میمونه 

باز برو توی نت مطالعه کنه یا یواشکی برو دفتر اسناد رسمی راهنمایی میکنن 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
نصف نه،ولی ایشونم تو عقد،با وامش حدود۴۰۰میده،چه تضمینی هست فردا ......اونم اول زندگی که شناختی نیست، ...

بلاخره بعد اینهمه کامنت یکی حرف منو فهمید 

همه شیرین شدن از دیشب میگم هه هه با ،60 تومن‌میخوای سه دنگ بزنه به اسمت 

من 60 دادم با همون پول وام گرفت  همون 60تومن شده 100 تومن‌ یعنی  40تومن سود داده که من باید قسطشو بدم 

این 100

300 وام ازدواج

100 هم طلا قرارع بفروشم 

میشه 500

خونه رو 1200 خریدیم به خونه خیلی کوچیکه نقلیه توی کرج قولنامه ای هم هست

اینجور موقعا هیچکی فکر نمیکنه فقط بلدن مسخره کنن

اون پنج سال که دوست بودید چیزی نخریدید وظیفش نبوده خرجتو بده تعهدی نداشته

ولی الان به نظرم با وامت برا خودت طلا بخر وام خودتو نده بهش 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
بلاخره بعد اینهمه کامنت یکی حرف منو فهمید همه شیرین شدن از دیشب میگم هه هه با ،60 تومن‌میخوای سه دنگ ...

من با یکی  دوست بودم قرار بود ازدواج کنیم سر همین چیزا به هم خورد و نجات پیدا کردم حواست به حتی هزارتومن از دارایی و پس اندازت باشه دختر