2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56986 بازدید | 754 پست
نه بابا منم اولای زندگی خیییلی مراعات میکردم ،کلی سختی کشیدم تا شوهرم اوضاعش خوب شد حتی خانوادش همیش ...

خداروشکر ک الان ب فراغت رسیدید و دیگه راحت شدی.. ولی از نظر من طلایی ک گرفتید فقط مال خوده زنه نیس.. اگه ب اینا باشه ک منم طلا دارم.. ینی تو خودت نیاز شخصی داشته باشی نمیتونی ب طلایی ک شوهرت برات خریده اکتفا کنی و برداری سر خود بفروشی و هزینه کنی.. ولی اگه شوهرت جایی لنگ کرد راحت میتونی بفروشی و هزینه کنی.. در واقع اون طلاها هم مال ما زنا نیستن.. مال شوهرامونن.. ما فقط پزشو میدیم ک طلا خریدیم!

نه میگه ۳۰۰ وامتو بدهبابامم میگه نده چون خونه به اسمت نزده من موندم این‌وسط

نه نده مگه خلی

دختردایی من وام ازدواجشو داد همسرش مشخص‌ نشد چیکار کرد. النم دخترداییمو میبره خونه ی مامان باباش

اگه قراره سه. دونگ به اسمت بزنه در اون صورت بده

زرنگ باش

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتیش نمیگیرند .الان خیلی ها طلاق گرفتند مرده جایی نداشته بره .مستاجره .یا نامردا بعضیا خونه را کردند ...

آره می‌دونم میخواند زن مال مرد جمع نکنه بره ولی من اینجور آدمی نیستم از بس زن های اینجوری دیده مادرشوهرم فکر می‌کنه همه مثل هم اند

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
هیج کس جز دو متر پارچه کفنی هیچی با خودش نبرده اون دنیا. هگیشه میگم اینهایی ک انقدر زندگی رو سخت میگ ...

طمع مال دنیا دارند این طمع ولشون نمیکنه فکر میکنند عمر نوح دارند

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

خدایی اسی ۶۰ میلیون تو اون پولی که شوهرت میده گمه 

یعنی چیزی نیست

یا نده یا اگه میدی نگو بزن به نامم 

بهرحال عقد کرده ای نه نامزد که نگرانی واقعا پولی نیست بنظرم توقع بیخود 

انقدر تو این زندگی چیزی می‌خرید اونا رو بگو بزنه به نامت 

خب شوهرت اشتباه کرده که گفته خونه و ماشین به اسم خانممه....تو این موارد،نباید چیزیو لو داد

نمیگفت هم خواهر اونا انقدر بدجنس هستند که همه چی را می‌فهمند اصلا نگفته میاند میگن ما می‌دونیم به نام زنت فقط جنگ اعصاب راه میندازن 

من 350 دادم ولی من نمیخواستم به نامم بزنه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

۵ صفحه رو خوندم  ، چقدر همه جبهه گرفتن 

آخه چرا با این طرز فکر ها زندگی خودت رو خراب کنی  زندگی مشترکی که اولش اینقدر با محضر و سفته بخواد شروع بشه  چی میشه

حالا اون ۶۰ رو دادی دیگه برا کمک به زندگیت ، با وام بگو اول جهیزیه بخرم بعد هر چی موند بده به شوهرت با هم هم برید خرید که خودش ببینه عمدا نمیگی

خونه مبارکتون باشه  خوشبخت باشید

کل پولی که تا الان دادی 60 تومنه ؟! یکم انصاف داشته باشی بد نیست درسته تو دوستی قناعت کردی ولی خرجتم کامل وظیفه این اقا نبوده که بهر حال زنش که نبودی، لطف کردی خانمی کردی بخاطر زندگیتون صرفه جویی کردی الانم خیرش میبینی اجاره نشین نمیمونی ولی سه دنگ توقع زیادی بود به نظر من ، البته من خودم شخصا شوهرم خونه به نامم زده ولی من بیش ازسه دنگ از پول خونه رو خودم دادم و ماهی 50 تومن درامد دارم و کل این سالها درامدم از شوهرم بیشتر بوده به نظر من بخاطر 60 تومن تو زندگیت اتیش ننداز پول یه نیم سکه هست این عدد

اگه عقد کردی اینکارو نکن بعد ازدواج دیگه پول منو تو نداره عزیزم ۶۰ تومن هم جیزی نیست ولی اگه نامزدی ...

دقیقا دیگه ۶۰ تومن چیه ما هم از این کمکا زیاد کردیم به شوهرامون والا