2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56984 بازدید | 754 پست
من که خونه ماشین شوهرم زده به نامم مادر شوهر خواهر شوهرم دارند آتیش می‌گیرند هی به شوهرم میگن اشتباه ...

خب شوهرت اشتباه کرده که گفته خونه و ماشین به اسم خانممه....

تو این موارد،نباید چیزیو لو داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم توقعتون زیاده

۶۰ میلیون میدین انتظار دارید نصف خونه به نام تون بشه؟

همانطور که زن باید فکر اموالش باشه اون مرد هم باید مال و اموالش رو سفت بچسبه تو این زمونه

همانطور که من حاضر نیستم از پول و خونه ام رو ب نام شوهرم بزنم از اونم همچین انتظار ندارم

شما هم معادل پولت چک بگیر یا صحبت کن بعدا معادل پولت طلا بده

آخه بابام میگه از وامت بهش ندهوگرنه من مشکل نداشتم چون می‌دونم پای حرفش میمونه آدم قدرشناسیه

یعنی ۶۰ میلیون دادی توقع دادی ۳ دونگ بزنه به نامت ؟اونم اول زندگی ؟

منم جای همسرت بودم همچین کاری نمی‌کردم راستش ...چون اول زندگیتونه خب حق داره 

ی بار شوهرم بهم گفت اگه جای زن و مرد عوض میشد و زنها پول در میاوردن میخواستن خرج کنن خیلی از زندگیها ...

زنا پولکی نیستن

زنا آنقدر می‌خوام پول های شوهرشون و مدیریت کنند تا الکی خرج نشه و برای بچه های آینده جمع کنن ، اسم شون بد در رفته

اگه به مردان بود که روزانه هر چی درمی‌آورن و خرج میکردن ، هیچی هم جمع نمیکردن

با 60 تومن نصف خونه رو به نامت بزنه ؟؟؟ماشاالله چقدر پر توقع هستین

نصف نه،ولی ایشونم تو عقد،با وامش حدود۴۰۰میده،

چه تضمینی هست فردا ......اونم اول زندگی که شناختی نیست،میدونی فردا برای ندادن مهریه میره همینو میزنه به اسم مادره،چیزی که به وفور تو جامعه هست،اگه چند سال گذشته بود اره ولی اول زندگی زیاد نباید رو داد به طرف مقابل،ایشونم بجا۳دنگ نیتونه مثلا ۱دنگ بزنه به اسمش،البته بستگی به قیمت خونه داره،دیدم تو شهرستانا با۱ونیم یه خونه میخرن،که منطقیه ۳دنگم اگه بزنه