2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56999 بازدید | 754 پست
خداروشکر ک الان ب فراغت رسیدید و دیگه راحت شدی.. ولی از نظر من طلایی ک گرفتید فقط مال خوده زنه نیس.. ...

نه بابا کجا به فراغت رسیدیم بچههام بزرگتر شدن خرجشون خیلی زیاده ،مخصوصا خرج تحصیلو مدرسه ازونطرفم خیلی گرونی شده هرچی کار کنی بازم کم میاری ولی بازم خدا رو شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم خیلی ناراحت شد گقت جای اینکه خوشحال باشی فکر خونه ای اصلا همش برا تو

از اول نباید اینطوری صحبت میکردی

حق داره ناراحت شه

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

دقیقا، خواهر من خونه به نام خودش بود. شوهرش تصادف کرد و فوت شد. خواهرم موند و سه تا بچه، با یه قوم ش ...

ببخشید یه سوال اگه به نام شوهرش بود چطوری میگرفتن 😐😐😐😐مگه خواهر برادر سهم دارن ؟یه حرفای میزنید اگه پدر مادرش زنده بودن یک هشتم بهشون می رسید و بس بقیش مال بچه هاش میشدن 

60 تومن دادی انتظار داری بزنه سه دنگ به اسمت؟!

والا با 60 تومن یه سرویس بهداشتی ام نمیشه درست کرد

پرتوقعی واقعا

ولی مردا هم حرفشون قابل اعتماد نیست

شایدم خودت بهتر بشناسیش از اوناس که به حرفش عمل کنه یا نه!؟

چند سال عروسی کردی 

پنج سال دوستی که اخه تو زندگی بودن نیست 

شما فقط شصت میلیون پول دادی شصت میلیون یک صدم درصد پول خونه هم نمیشه 

حالا چند سال زندگی کن بچه دار شو 

اون موقع به نامت میکنه

عاقل شدیم نه مادیمردا از اول مادی بودن

خب عزیزم مردا خودشون پول در میارن مادی هستن نمیگم زنا حقی ندارن تو زندگی از قضا حقشون بیشتره ولی زنی که کمش ۱۰ سال زندگی کرده با خوب بد ساختن نه زنی که فقط ۴ ماهه عقد کرده توقع به نام کردن خونه داره دیگه این زندگی کردن نیست میگه من توقع خرید نداشتم فقط ۴ ماهه ؟چقدر زن داریم ۱۰ سال ۲۰ ساله داره تلاش میکنه یعنی واقعا با اونا قابل مقایسه هست ؟من خودم واقعا میگم خونه باید به نام مادرم باشه چون تلاش هاشو دیدم و خدای حقش هست

من مهریه ام دو دنگ بود، منتها تو اون خونه اصلا نرفتم و خونه رو عوضش کردیم. با عوض کردن خونه من بخش زیادی از طلاهامو دادم، پدر مادرمم کمک کردن. و خود همسرم بدون گفتن من ۳ دنگ کرد و زد بنامم. اگه قراره از دارایی خودتون بدین بره، حتما باید بنام شما زده بشه. حرف باد هواست. ولی اگه بحث فقط همون ۶۰ میلیونه و تو قباله تونم نیست، شاید زوده یکم

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

شوهر منم مغازه خرید گفت میزنم به اسمت ولی نزد 

بابات بنظرم داره تفرقه میندازه بینتون

۶۰میلیون چیزی نیست که بخوهد ۳دنگ بنامت کنه اونم تازه عقد کردی اینکارو کنه

بگو به اندازه طلاهام فلان تاریخ بگیرو بهم بده

بعدا کم کم که از زندگیتون گذشت برو ۳دنگشو با زبون بازی بنامت کن

بلاخره بعد اینهمه کامنت یکی حرف منو فهمید همه شیرین شدن از دیشب میگم هه هه با ،60 تومن‌میخوای سه دنگ ...

وا خب اینطوره اول سه دنگ به نامت بشه بعد 300 را بده. 

والا منم از این فداکاری ها کردم و جز نامردی ندیدم