2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56986 بازدید | 754 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا قراره بنام کنه؟

معلوم نیس

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.
آخه بابام میگه از وامت بهش ندهوگرنه من مشکل نداشتم چون می‌دونم پای حرفش میمونه آدم قدرشناسیه

من اگه مرد بودم زنهایی که گیر میدادن باید ملک ب نامم بزنی رو دوست نداشتم فکر میکردم برای مالم کنارمن تو زن همراهی باش باهاش ندار باش تا اونم جبران کنه برات نمیشه که اول کاری  زندگیش رو ب نام تو بزنه عزیزم بخاطر شصت ملیون که ب خرید خونه کمک کردی

یعنی با سیصد و شصت تومن میخوای خونه رو به نامت کنه

پدرت چرا اتیش میسوزه این وسط

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

به حرف اونها چیکار داری؟ به جهنم بذار از حسودی بمیرن اصلا. مسخره ها

خب حرفاشون هست آدم اذیت میشه تنگ نظر حسود هستند

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

عزیزم یعنی باید توی دوستی خرج شما رو میداده؟!

پولای خودشو جمع کردی اونم فقط ۶۰تومن

بعد نصف خونه رو بزنه به نامت؟!

اونم فقط ۴ماه بعد از عقدت!!!

چقدر زنا حق به جانبن واقعا!

حالا بذار ازدواج کنی چندسال باهاش زندگی کنی بعد توقع داشته باش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  

وا چقدر ندید بدید بازی درمیاری، تو که هنوز اول کاری 

من با ده سال زندگی مشترک و یه بچه ، حدود یک میلیارد پول به همسرم دادم کل پس اندازم و 70 گرم طلا و ماشین که بنامم، بود 

اما اصلا تو روش نزدم که خونه به نامم، کنه 

تازه خونه رو ساختیم هنوز به اسم شوهرمم نیست 

یکم ترمز کن حاجی 

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱