2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56999 بازدید | 754 پست
دلت خوشه ها شوهرم منو گرفتنی ۱۷ سال پیش فقط یه پژو داشت ‌‌‌... نخوردم نپوشیدم نگشتم... الان دوتا خو ...

اشتباه کردی دیگه 

همون اول باید میگفتی اگه پول میدم باید به نام خودم باشه و لاغیر و تمام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت خوشه ها شوهرم منو گرفتنی ۱۷ سال پیش فقط یه پژو داشت ‌‌‌... نخوردم نپوشیدم نگشتم... الان دوتا خو ...

قابل توجه کسایی ک فکر میکنن زندگی کنن یا پول کافی ب‌ شوهره بدن ،،،تا بنامشون چیزی بزنه....مردی ک همون ابتدا نزد بعدا هم نمیزنه...حتی اگه ۱۰ تا بچه بزرگ کنی حتی اگه پول بدی

وامو چیکار کنم

وامو تا میتونی بپیچون و بهش نده بده به پدرت بگو بابام لازم داشت  ،اصلا بگو وام بدردتو نمیخوره چرامیخوای الکی خودتو اسیر قسط کنی یا اگه قسط داره بگو عزیزم تو اندازه کافی قسطو گرفتاری داری این وامم بیاد روش دیگه هیچی

شما هم فک میکنید کمکش کردید؟منم تقریبا مثل شما بود بعده ازدواج شوهرم خیلی از نظر مالی اوکی شد تا الا ...

به نظرت با پول ارثیم و طلاهای خونه پدریم که بهش دادم ... مسافرت و مهمونی و .... نرفتنام... کمکش نکردم ؟! این که میبینم همکاراش خانوماشون ذره ای اندازه من برا زندگیشون کاری نکردن ولی خونه به اسمشونه دلم میشکنه ... شوهر من خودشیفته و قدر نشناسه

💕

یعنی شما از نینی سایت معتبرتر پیدا نکردی واسه مشورت؟ما که شوهرتو نمی‌شناسیم تو می‌شناسی گفته میزنم به نامت دیگه. هنوز زندگی شروع نشده این حرفا را میزنی نسبت به خودت دلسرد میشه. من حس بدی گرفتم از این حرفا. مگه داریم به غریبه پول میدی که رسید میخای؟واقعا رشته. بعد میگن طلاق زیاد شده.بعد ازدواج این حرفها این جدا کردن اون از خودت خیلی رشته. 

چرا؟؟؟؟چون مردی فوت کنه اولین چیز مهریه زن هست که باید بهش داده بشه تمام و کمال

چندسال گذشته یادم رفته. ولی یادمه با وکیل هم مشورت کردیم گفت تعلق نمیگیره. دلیلشو الان حصور ذهن ندارم عزیزم

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

اشتباه کردی دیگه همون اول باید میگفتی اگه پول میدم باید به نام خودم باشه و لاغیر و تمام

قبول نمیکنه ... زندگی رو یه جور به کام آدم تلخ میکنه مجبور میشی فقط بدی و آرامش داشته باشی

💕
یعنی شما میگی به خانم هیییچ کاری نمیکنه تو زندگی و زحمت نمیکشه؟؟؟؟؟همین غذا و تمیز کردن خونه اگه آقا ...

کارکرد؟ یعنی شما در خونه خودت آشپزی و نظافت می‌کنی تا در عوضش بهت پول بدن؟ فکر میکنم شما با مفهوم زندگی مشترک آشنا نیستی، اون آقا کار کرده زحمت کشیده خونه خریده شما هم میتونی کار کنی خودت به تنهایی به عنوان سرمایه برای خودت خونه بخری یا پولتو بذاری و شراکتی با همسرت خونه بخری ، این عقیده که من برات آشپزی میکنم پس نصف خونت برای منه همه جای دنیا قفله جز برای زنای ایرانی

چندسال گذشته یادم رفته. ولی یادمه با وکیل هم مشورت کردیم گفت تعلق نمیگیره. دلیلشو الان حصور ذهن ندار ...

آخه اولین باره همچین چیزی می‌شنوم برای همین برام عجیب بود 

شوهر خاله من فوت شد همه چیزش رسید به خالم به عنوان مهریه 

دقیقا درست میگی عزیزم. باورمیکنی حتی حوصله ی تایپ کردنم ندارم که براشون توصیح بدم. چون حس میکنم موصو ...

یاد دخترایی می‌افتم ک میگن مادرشوهر هم مثل مادر خودمونه چرا بعضیا اینجوری میگن واه واه خیلی زشته این حرفا ...من دقیقا قبل ازدواج همچین مزخافاتی میگفتم تا اینکه هر بلایی سرم آوردن...و فهمیدم ک باید از بقیه درس می‌گرفتم ن اینکه چشم بسته انتقاد کنم

آخه اولین باره همچین چیزی می‌شنوم برای همین برام عجیب بود شوهر خاله من فوت شد همه چیزش رسید به خالم ...

پدر شوهر خالتون زنده بود؟؟؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟