2777
2789
عنوان

تخلیه رحم

93 بازدید | 15 پست

مادرم فیبروم ۹سانتی داره بعد احتمالاا هم دکتر گفت باید رحمو تخلیه کنن بنظرتون بعدش میتونه از جاش بلند بشه یا چجوریه لطفا تجربیاتتونو بگید

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اطرافیان دیدم که عمل کردم اره بابا آن شالله دوباره سرپا میشن نگران نباش خدا بزرگه

نه من سوالم اینه ما احتمالا بریم مسافرت بعد بچه ایی ک بتونه پیش مادرم باشه منم خاهرم کوچیکه مدرسه داره نمیتونه ..میخام بدونم خودش میتونه اشپزی کنه؟

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
اره مادر شوهرم یک ماه نمیشه عمل کرده۸ سانتی متر بودرحم و تخمدانش رو دراوردببین بعدش یکمی درد داره فق ...

میتونست راه بره یا غذا درست کنه؟

ممکنه شکمش ورم کنه ک لکه بینی داشته باشه ک طبیعیه نگرام نباش ولی خب در حال یکمی دوره نقاهتش زیاده

کارای خونه رو میتونه برسه؟

اوایلش نه ولی که بخیه هاش جوش خورد بهتر شد ولی مانمیزاریم خیلی کار کنه چندسالشه مامانت؟

۳۹

اوووو خیله خب خداروشکر سنش کمه مشکلی نیست کنم اگ از نظر بدنی سالم باشه زودی سرپا میشه مادر شوهرمن ۶۷ ...

ممنونم مرسی

اوووو خیله خب خداروشکر سنش کمه مشکلی نیست کنم اگ از نظر بدنی سالم باشه زودی سرپا میشه مادر شوهرمن ۶۷ ...

بنظرت میتونه راه بره؟از روزای اول منظورمه 

بنظرت میتونه راه بره؟از روزای اول منظورمه

اره راه ک میتونه بره ولس با کمک

مثل سزارین هست 

ولی با این تفاوت ک شبا ممکنه دلش درد بگیره 

سزارین سر یک هفته پاشدی ولی این در کمترین حالت ممکنه ۱ ماه زمان میخواد

🥰😇