2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56997 بازدید | 754 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم اصلا این چیزا نمیاد تو ذهنم پول منه! پس اندازه منه! یا چیزی به نامم باشه اخه که چی زندگی وقت ...

همش ک طلاق نیست...هزاران اتفاق ممکنه تو زندگی رخ بده...اگه واقعا فرقی نداره ب اسم کی باشه پس ب اسم زن هم باید ثبت بشه...اگه حس می‌کنید ب اسم زن زدن کار بیهوده ای هست پس زحمات خودتون کم میدونید تو زندگی

وای منم اصلا این چیزا نمیاد تو ذهنم پول منه! پس اندازه منه! یا چیزی به نامم باشه اخه که چی زندگی وقت ...

اگه دور از جون مثل یکی از دوستان من بعد ۲۵ سال زندگی بخوای جدا بشی اونموقع همه اینا میاد به ذهنت عزیزم 

بایات میتونس وکالت بده که بعد مرگم خونه به همسرم میرسه،تو ثبت

واقعا تو قید و بند این چیزا نبودن...برای باباممم مهم نبود بارها گفته بود میخای همشو بزنیم بنامت...مامانم می‌گفت میخام چکار چ فرقی داره اون همه هم هزینه کنیم ک چی بشه...میخام چیکار ...همین الآنم مامانم میگه کاش هیچی نداشتیم ولی باباتون زنده بود...ولی خب حقیقتا وقتی خونه ب اسمت باشه امنیت بیشتری داری تا اینکه ب اسم پسرت بشه و تو توش زندگی کنی

همش ک طلاق نیست...هزاران اتفاق ممکنه تو زندگی رخ بده...اگه واقعا فرقی نداره ب اسم کی باشه پس ب اسم ز ...

دقیقا، خواهر من خونه به نام خودش بود. شوهرش تصادف کرد و فوت شد. خواهرم موند و سه تا بچه، با یه قوم شوهر که یه طایفه ی پرجمعیت بودن. به خون خواهرم هم تشنه بودن...اگه خونه به نامش نبود، ازش میگرفتن. باید میرفت مستاجری. خدا به بچه هاش رحم کرد وگرنه آواره میشدن.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

همش ک طلاق نیست...هزاران اتفاق ممکنه تو زندگی رخ بده...اگه واقعا فرقی نداره ب اسم کی باشه پس ب اسم ز ...

عزیزم سبک زندگیا فرق داره و نظرا متفاوت 

حالا مثلا تو سند ثبت شد که کله خونه واسه زنه یا مرده اخه اصلا چه فرقی داره؟

من خداشاهده همسرم خواسته به نامم بزنه بدونه اینکه من بگم گفتم نه چون حس بدی میگیرم 

من ذهنم حتی به طلاق نمیره به این میره که میزنه که زبوننننم لال بعده خودش واسه من باشه من اون خونه رو دیگه میخوام چیکار خودش نباشه؟