2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56986 بازدید | 754 پست
اندازه ای که پول دادی بزنه به نامت. همین الانم بزنه، بعدا مهم نیست واسه اینم که شامل هبه نشه، مستقیم ...

به نظر شما ۳۰۰ تومن چند دانگ یه خونه میشه ؟؟؟؟؟ فکر نکنم توی شهرستان هم نیم دانگ بشه .‌

یعنی بزنه به اسمم می‌تونه پس بگیره؟؟

ادعا می کنه که هدیه بوده و شما هم که شاغل نیستی  پس همه پول مال اون بوده. 

تا جایی که من می دونم این ادعا رو توی دادگاه می تونه بکنه. مگه اینکه شما ازش رسید پولی که داده باشی رو داشته باشی. 

واقعا نمیشه با این دو دو تا چهارتا رفت توی زندگی. بهت بدبین میشه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه محضریش کن

بره محضر زشت نیست اول زنذکی شوهرش نگه پام اینجا باز کردی این حرفا دلخوری بسه من میگم پول وام طلا بخره شصت تومن ی جور با زرنگی ازش پس بگیره موقع جهیزیه مثلاً قرعه کشی بنویسه آنقدر افتاد نده خخخ تا آخرش بگه نیفتاده بهم وقتی تموم شد بگه برداشتم جا پولم

چرا اونا می دونن؟؟؟نباید به اون وززززه ها می گفتید که

آخرش که چی میفهمند یه آشغال های هستند که نگو

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

از اول زندگیتون، حواستون جمع باشه و اگر پول سرمای گذاری رو میدین، به نامتون بزنین. دنیا هزار رنگه و ادمها تغییر میکنن. 

از این رودربایسی ها هم نداشته باشین.

من هرجا پول بدم، حقمو میخوام. تعارفم ندارم.

دقیقا همین وضعیت داشتم ولی جوری چرخید خودش اومد زد به نامم

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

به نظر شما ۳۰۰ تومن چند دانگ یه خونه میشه ؟؟؟؟؟ فکر نکنم توی شهرستان هم نیم دانگ بشه .‌

همون نیم دانگم بسه. اگر پولش کمه و مبلغ مهمی نیست، نده ولی حرص نخوره که پولمو دادمو و هیچی به اسمم نیست. 

با شوهراتون هم معامله  میکنید درسته هر کس جای شما بود ناراحت میشد ک چرا سه دنگ سه دنگ نباشه ولی وام رو ندید یا دست نویس بگیرید یعنی خیلی جدا تومنی دارید

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

ببخشید قسط وام شمارو کی میخواد بده؟؟؟

اگه شوهرت بخواد قسط کل وام رو بده حق داره خونه رو ب نام خودش بزنه

بعدم وقتی اینقد ب شوهرت بی اعتمادی فک نکنم بتونی باهاش زندگی کنی

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  

ببین اینکه بعد از یکسال که از ازدواجتون میگذره ، با 60 میلیون انتظار داری نصف خونه چند میلیاردی به اسمت بشه، خیلی توقع زیادیه!!! 

کلا بی خیال شو و فقط وامت رو برای خودت طلا بخر پس انداز کن. یا اگه ماشین لازم داری، ماشین بگیر