2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56986 بازدید | 754 پست
منم نگفتم نباید باشه و نه حتی مثل شما نگفتم که استارتر با پولش ملک بخره،چه بهتر که بیشتر ملک به نام ...

همسر شما بااختیار خودش اینکار کرده هرکس اختیار مالش داره اصلا میتونست خیرات کنه بره!

نه اینکه با مغلطه و حقه بازی یکی بخواد از طر ف مقابل ش مال بگیره ولی دودستی مال خودش بچسبه 

وقتی برای زندگی دونفر تلاش می‌کنند و پول میارن بدون چون و‌چرا و دلیل خ‌واستن باید بنام دونفر باشه (مگر اینکه ینفر بااختیار خودش ببخشه)

اینکه برای زندگیت پول بدی بعد موقع سند زدنم بخوای جواب پس بدی چرا میخوای زندگی که براش زحمت کشیدی بنام خودت باشه اون زندگی از پایه ویرانه و‌طرف مقابل برای زندگی نیومده کیسه دوخته برای مال .....

اصلا کوچک تررررین بهونم برای این موارد قابل قبول نیست

د رمورد و‌دارایی و خونه و..اصلا نباید احساسی برخورد کرد 

فردا روزی به هزار علت ممکنه شوهر  نباشه اینجوری زن آواره کوچه خیابون میشه

آدم زنده وکیل وصی نمیخواد که

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶۰ میلیون این حرفها را نداره من حدود ۴۰۰ دادم اصلا حرفشم نزدم

اشتباه کردی شدید حتی اگه شوهرت بهترین مزد باشه شما عابر بانک نیستین که پول بدین شوهرت صاحب ملک و‌سرمایه بشه حداقل یهدونگ باید بنامتون میشد

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

من خانه دار هستم عزیزم. شوهرم میخواست از طریق کد ملی برادرشوهرم، سورن پلاس بگیره و تا تونست وام گرفت و در آخر ۳۰ میلیون کم آورد، من ۵۰ میلیون پس انداز کرده بودم، ۳۰ میلیون رو دادم بهش. یک ماه بعد خواست ۳۰ تومن منو برگردونه، پول دستش اومده بود، من ازش نگرفتم، بخشیدم بهش و پشیمون نیستم. خواستم یکبار در زندگیم بی چشمداشت به همسرم کمکی کرده باشم. بعدا اون سورن رو فروخت و ۲۰۰ نیلیون سود فروش بود، از اون سود تقریبا نصف کمتر رو به برادرشوهرم. داد. زیاد نگران نباش. این داستان رو نگفتم که کاری شبیه من انجام بدی یا فکر کنی باید از پولت بگذری... خواستم بگم، گاهی وقتها سنگهایی در میان زندگی ما وجود دارند که ما اون ها رو با کمک کردن، بر میداریم و در آینده ممکنه به اعتبار ما تو ذهن شوهر ما، کمک کنه و در آینده راه برای ما هموارتر بشه... من اینجوری به قضیه نگاه میکنم 

برو خدا رو شکر کن الان خونه داری مامان من ۲۰ ساله خونه نداره و مستاجران الان هم معلوم نیست تا کی زنده اس کلیه اش خیلی سال پیش پیوند زده امکان پیوند مجدد و پولش نداریم خیلی زنده نمی مونه 😭😭😭 

عزیرم ۶۰ تومن رو که دادی اوکی

اما میگی وامم رو میخام بدم متظورت وام ازدواجه؟ بعد اینکه قسط های وام رو کی قراره بره؟

اگر خودش قسط هارو قراره بده که خداوکیلی انصاف نیست که با ۶۰ میلیون پول شش دنگ خونه به نام شما باشه

حتا با وام هم باز باید نصف نصف به نام بزنید

میتونی در قبال پولی که دادید برید ثبت کنید و بنویسید امضا کنید که نتونه زیرش بزنه

حدود نصف پول خونه رو میده شوهرش وقتی بهش اعتماد نداره پس چرا باهاش ازدواج کرده؟!ازدواج کرده زندگی کن ...

والا دیگه نمیدونم چی بگم هر چی میگم یه چیزی میگی مبارزه نیست که دوتفر ازدواج میکنن بخاطر مال و منال نیست که

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بله من شاغلم پس انداز هم زیاد داشتم دارم مجابش میکنم سه دونگ به نامم بزنه چون واقعا حقمه

اگ زد هبه نزنه خریدوفروش بزنه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

من که خونه ماشین شوهرم زده به نامم مادر شوهر خواهر شوهرم دارند آتیش می‌گیرند هی به شوهرم میگن اشتباه ...

مثل من یادمه شوهرم ماشین گرفته بود زد به اسم من این توی دل خواهر شوهرم مونده بود بعد چند ماه اینا هم ماشین خریدن و شوهرش زد به اسمش خواهر شوهرم از ذوق نمیدونست چیکار کنه دور خونه یکی یکی بهمون قولنامه ماشین رو نشون میداد با ذوق و خنده میگفت به اسم منه به اسم منه، هر چند که ماشین من رفت توی دره بعد یکسال