2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی من ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 56986 بازدید | 754 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا ۶۰میلیون اول راه که هقدین شخصیت خودت ذو نشون دادی واقعیتش شوهرت اگه عقل داشته باشه یکم بیشتر فکر مبکنه ببینه میتونه کنار بیاد یا نه

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین عزیزم با اوقات تلخی نمیشه که...کاش جدی و راحت با همسرت حرف می‌زدی

حالا مدت طولانی هم همدیگه رو شناختید...

اگه جدی میگه وام میگیره و بعدش می‌زده نصفشو 

پس مشکلی نیست...

و الا با حرف پدرت و اطرافیان دلخوری درست نکن...

من خودم بعد سالها زندگی خونه رو که عوض کردیم به نامم زد چون رفتار مادرشون دید و خودش اطرافیانش رو شناخت...

زندگی معامله نیست اعتمادش رو جلب کنه...

افوض امری الی الله...

هزینه یه مهمونی سی نفره میشه ۶۰ میلیون . حالا شما توقع داری برای جبرانش سه دونگ خونه به نامتون بزنه؟!!!!

حالا اگر هزینه خونه رو خودت قرار بود پرداخت کنی و اون ۶۰ میلیون بهتون میداد حاضر بودی که نصفش رو بزنی به نام ایشون

بد نیست سطح توقع رو پایین بیاریم🤔

وای دقیقا فقط شوهر شوهر می‌کنه یه بار هم ازدواج کرد بعد از فوت شوهرش شوهر منم حساس غیرتی چهار سال قط ...

بخوره سرش نمازش

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

زندگی زناشویی مگه این حرفارو داره بابا حالا یا یه اسم شما یا به اسم شوهرت چه فرقی میکنه اوقات خودتونو تلخ میکنید مهم اینکه خونه دار شدید از مستاجری راحت شدید 

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠
فعلا قولنامه نشده بازم جریمه داره؟

نه عزیزم نداره

ایناییم که جریمه داره

قبل قولنامه قید میکنن اگر هر کدوم از دو طرفین پیشمون شد باید فلان قدر جریمه بده

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
بله اردیبهشت عقد کردیم نامزدیمون آذر پارسال بود

پببخشید اسی فقط ۶۰ تومن دادی؟؟

منم جای همسرت بودم به اسم شما نمیزدم چون هنوز تو عقدم خدای نکرده به مشکل بخورید چی 

بیا حق بده بهش

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن