از شرط و شروط ازدواج که قبلا داشتین الان از اونا کوتاه میاین؟ یا سفت و سخت همونا رو حفظ میکنید؟
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا من خیلی شرط و شروط عجیب غریبی ندارم همین که ادم باشه و شرایط اولیه یه زندگی درخور داشته باشه قیافش هم خوب باشه بسه
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭
من فعلا نمخام ازدواج کنم ولی معیار زیادی هم ندارم فقط اخلاقش خوب باشه قیافش ب دلم بشینه یه شخصیت خوب داشته باشه یه شغلی هم داشته باشه دیع از اینا هم نمتونم دست بکشم🚶🏻♀️
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
طرز فکر خودتو به خورد بقیه نده،اونیکه رسیده به سی اونقدر موفق و مستقلو هدفمند هست که فقط منتظر یه نر ...
الان اساتید ما همشون بالای ۴۰سالشونه کاملا مستقل و پولدارن
ازدواج هم نمیکنن لنگ نره خر نیستن که
حالا من خیلی شرط و شروط عجیب غریبی ندارم همین که ادم باشه و شرایط اولیه یه زندگی درخور داشته باشه قی ...
حق طلاق شرط عجیب و غریبی نیست البته اگر منظورتون این بود
به نظرم یکی از مهمترین شرط هاست
(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7
فعلا که همه۱۷،۱۸ ساله ها به ما مجال نمیدن😐😂مثل همکلاسیم.من نمیدونم دختری که همه چی داره ۱۸سالشه مگ ...
اشتباااااه ترین حرکتیه که میتونه یه آدم وو ۱۷ ،۱۸ سالگی خودشو درگیر زندگی زناشویی و خواهر شوهر مادرشوهرو کلا مسائل زندگی کنه بجا اینکه با دوستاش بره کافه بره مسافرت وقت بگذرونه دخترونگی کنه ...هر کیم مخالفشه منو ریپلای نکنه چون در هرصورت از نظر من اشتباهه،این چرت و پرتارم نگید که به سن نیست به عقله ...مزخرفاتتونو برا خودتون نگه دارید
کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
در استانه ۳۰ سالگی معتقدم به سر شاهزاده با اسب سفیدم صد مرتبه زیادیم
الهی ک همون چیزی ک مد نظرت خدااابهت هدیه کنه همین ماه 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼💝
نه کسی که سی سالشه زندگیشوساخته و اتفاقا حاضر نیست با هرکسی خرابش کنه
اره دیگه اون همه تنها مونده به خود شناسی رسیده پخته شده یه نره خر به درد نخور میخواد چیکار
الهی ک همون چیزی ک مد نظرت خدااابهت هدیه کنه همین ماه 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼💝
ممنون عزیزم انشالله قسمت همه دخترا
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)