2777
2789
عنوان

خانمای تر و تمیز سوال دارم

174 بازدید | 15 پست

چند ساعت پیش رفتم توالت و حمام شستم. خیلی اساسی شستم یعنی دیوارا هم شویده زدم و برق انداختم. بعد حموم کردم. بعدش دیگه همش افتادم تو تخت. نمی تونم پاشم به زندگیم برسم. یعنی شوینده مسمومم کرده خودم نمی دونم؟! واقعا جون ندارم تکون بخورم. طبیعی هست؟ شاید سرما خوردم اخه چند بار عطسه کردم. خیلی بی جونم. خیلی هم بی حوصله!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر بخور استراحت کن

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

با بینی نفس بکش..........مایعات زیاد بخور.....................دیواراشو با چی شستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شوینده سطوح بهداشتی اکتیو عزیزم

منم شوینده سطوح استفاده میکنم ولی اصلا توالتم به دلم نیست.......شاید چون کاشیهاش ماته

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

منم شوینده سطوح استفاده میکنم ولی اصلا توالتم به دلم نیست.......شاید چون کاشیهاش ماته

همین اکتیو؟ اگر اکتیو استفاده نکردی، رنگ سبزش، وقتی روی شیر آلات هم بریزی تمام رسوبات می بره و شیرآلات هم تغییر رنگ نمی دن و خراب نمی شن. ولی خب وقتی زدی بعدش زود آب بگیر‌‌.

من از این مواد شیمیایی مثل همینی که استفاده کردم می ترسم. از عید که شسته بودم دیگه هر وقت پیش اومده بود و شسته بودم فقط با تاید شسته بودم و با شوینده سطوح نشسته بودم تا الان.

برای من با همین اکتیو برق می زنه، اره شاید چون کاشی مات هست این حسو داری.

یه تجربه دیگه هم دارم وقتی ماده شوینده کم می زنم بیشتر باید بسابم و بیشتر هواشو تنفس می کنم از طرفی کمتر تمیز میشه. به همین خاطر من زیاد می ریزم سریع تمیز میشه از اون طرف سریع آب می گیرم. مثلا فقط برای توالت و روشویی و دیوارش یه اکتیو ۴ لیتری تموم شد.

قسمت قسمت هم می شورم. مثلا اول توالت فرنگی کامل می شورم بعد آب می گیرم. بعد روشویی بعد آب می گیرم. بعد دیوار یه سمت بعد آب میگیرم. این وسط هم شلنگ آب رو زمین باز می ذارم که مثلا وقتی دارم توالت فرنگی می شورم از مواد شوینده به زمین می رسه سریع آب ببرتش که محیط پر از بو نشه‌

دیگه پنجره های خونه هم باز می ذارم.

البته بعضیا حساس نیستن من حساسم اذیت میشم.

اگر راه حل خاصی داری لطفا شما هم برای من بگو مرسی.