2777
2789

میدونم الان همه میگننن وای ما حسود نیستیم،،  ما روی پای خودمون هستیم 

حسود هرگز نیاسود 😐😐😐

خودم اینارو بلدم ولی ادمی زاده گاهی شرایطی پیش‌ میاد که دلت میخواد جای طرف  مقابلت باشی 

یادمه خیلی وقت پیش  یه مریض  داشتیم( پرستارم)  خوشحال و شاد اومده بود دکتر (  ظاهرش خوب بود شاید اومده بود براش ازمایش بنویسن ) گفتیم بیمه ات رو بگو   

گفت دانا ،  گفتیم بیمه پایه  

گفت بیمه پایه ؟  خب دانا دیگه 

گفتیم نه عزیزم  اون میشه بیمه تکمیلی 

گفت  نمیدوننم 

بعدش زنگ زد شوهرش (  خودش گفت بذار از شوهرم بپرسم)   الوووو فلانی  بیمه من چیه   با  ریلکسی‌ و خنده  

کاشف به عمل اومد تامین اجتماعی بود 

قطعا اونم  مشکلات خودش رو داشت و جیزایی ک ما خبر نداریم 

ولی یه لحظه حسودیم شد ،  چون من داشتم  له میشدم زیر فشار زندگیم   و واقعا پاره شدم ولی  خانوم  زنگ زده از شوهرش بپرسه بیمش چیه  گفتم خدایا خوش ب حال همین 

( الان یکی میاد میگه منم نمیدونم بیمم چیه  چه ربطی داره؟😐)

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

الان ک نگاه میکنم  واقعا زندگی خیلی به من سخت گرفته 

اونقدر روی پای خودم بودم ک زن بودن از یادم رفته 

انگاری  خودم باید همه چیزو بدونم  

تا حالا نشده زنگ بزنم یکی بهم کمک کنه ،  خودم بودم و خودم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز 

به مادرایی که بچه سالم دارن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مجردی و حسودیت شد؟ یا از بی خیالی و ریلکسیش حسودیت شد؟

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
الان ک نگاه میکنم واقعا زندگی خیلی به من سخت گرفته اونقدر روی پای خودم بودم ک زن بودن از یادم رفته ...

شاید خنگ وبی حواس بوده. 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

الان ک نگاه میکنم واقعا زندگی خیلی به من سخت گرفته اونقدر روی پای خودم بودم ک زن بودن از یادم رفته ...

اتفاقا خیلیا بخودت حسادت میکنن ک انگل وجود کسی نیستی و خودت سلول زنده ای

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
نمیدونم اینکه یکیو داشت بهش زنگ بزنه یکی ک جوابشو داد

خب باید دید اون یکی آدمه یا خون ب جگرش میکنه!

خیلیا دوست داری جای تو باشن

هم شاغلی هم درامد داری مطمنا ازدواجتم با ی آدم درست و تحصیل کرده رقم میخوره..