2777
2789
عنوان

کیا تو آپارتمان زندگی میکنن

875 بازدید | 65 پست

من اولین باره میام تو اپارتمان واقعا نمیدونم چیکار کنم وقتی بچم گریه میکنه😂یعنی شما وقتی بچتون مثلا برای نوشابه یه یه چیزی که تشخیص میدین نباید بهش بدین گریه میکنه سریع بهش میدین که سروصداش همسایهارو اذیت نکنه؟؟اینجوری که تربیت بچه به.....میره

اوو خیلی گریه میکنه چکارش کنم بعد کوچیک هم هس دیگه همسایه ها میدونن بچه کوچیک دارم بعدم صدا رو نمیتونن بلند بشنون

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕 هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه تو به تربیت بچه ات برس نمی‌خواد تا این حد مراعات کنی

درست میگی منم اولین بارمه همش به همین فکر میکنم که پس چجوری بچرو تربیت کنیم اینجوری که اون گریه کنه ما هم بگیم چشم که نمیشه

من دو تا بچه ی یک ساله دارم گریه می کنن دیگه همسایه ها هم خداروشکر معرفت دارن درک می کنن.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗