2777
2789
عنوان

کیا تو آپارتمان زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 65 پست
خودمم میگم ولی میگم خب شاید کسی خواب باشه یا بچه کوچیکتر داشته باشن خواب باشه

اشکال نداره 

راحت باش ما خونمون رو با آهنگ و اینا میزاریم رو سرمون 😂

‌ 𝑩𝒆 𝒍𝒊𝒌𝒆 𝒕𝒉𝒆 𝒐𝒄𝒆𝒂𝒏: 𝑪𝒂𝒍𝒎 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒆𝒆𝒑! 

باید مراعات کرد.اما دیگه گریه بچه اشکال نداره.

حالا مثلا شب دیروقت یا نیمه شب باید یه کم کنترل کرد.نوزاد که به هرحال نیمه شبم گریه میکنه.اما بزرگترها رو باید تو یه ساعتی بیشتر کنترل کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آپاارتمان ما فامیلیه و مشکلی نیست

ولی پنجره های اتاق خواب رو به حیاط همسایه است.بچه هاش همیشه تو حیاطن و گررررریه می کنند. جیغ های بلند. من تا حالا ندیدمشون ولی اسم هاشون یاد گرفتم خحخ. بچه ان دیگه چه میشه کرد

دخترم همش میگه مامان برم از پنجره بگم بسه دیگه خستمون کردید؟

نه بابا این حرفا چیه

راحت باش فقط ساعتای استراحت مثلا ۲ تا ۵ ظهر و ۱۰شب یه بعد جیغ و داد و بدو بدو و موزیک نباشه 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

آپارتمان ما که ساعت 7 صبح دعوا میکنن سر ظهر در میکوبن بهم سگشون پارس میکنه هیچ کسم اعتراض نداره................طبقه دومی سر ساعت 3 نیم صبح بچش بیدار میشد گریه میکرد..........چی بگه آدم؟؟بچس دیگه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

همسایها چیزی نمیگن؟

خوش به حال همسایه هات یه همسایه دیوار به دیوار دارم ۲تا بچه وحشی داره ۱۱ساله و ۶ ساله عاصیمون کردن پدر مادر ش گاون گاو یه کلمه نمیگن ساکت شما کدوم شهرو محلی خریدین 

خدا به داد همسایه هات بریه

مرسی😂

اونقدر هم زیاد نمی‌کنیم که همسایه اذیت بشه ما خودمون خیلی ساکت ایم ما اوایل بود که اومده بودیم داخل همین ساختمون همسایه ها فکر کرده بودن یه زن و شوهر شاغلن که بچه ندارن در حالی که منو داداشم چند روز اونم دیر به دیر آهنگ میزاریم 

مامانم هم شاغل نیس 😂 

‌ 𝑩𝒆 𝒍𝒊𝒌𝒆 𝒕𝒉𝒆 𝒐𝒄𝒆𝒂𝒏: 𝑪𝒂𝒍𝒎 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒆𝒆𝒑!