2777
2789
عنوان

کیا تو آپارتمان زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 65 پست
نه بابا این حرفا چیهراحت باش فقط ساعتای استراحت مثلا ۲ تا ۵ ظهر و ۱۰شب یه بعد جیغ و داد و بدو بدو و ...

نه اهل موزیک نیستیم بچمم زیاد بدو بدو نمیکنه بیشتر با ماشیناش بازی میکنه شباهم زود میخوابه فقط مثلا امروز سر دلستر جیغ میزد میگفتم خدایا چیکار کنم اگه بدم هم دیگه همیشه میخواد با گریه چیزبخواد😂

آپارتمان ما که ساعت 7 صبح دعوا میکنن سر ظهر در میکوبن بهم سگشون پارس میکنه هیچ کسم اعتراض نداره..... ...

بچه اره حق دارن نمیشه زیاد کنترل کرد ولی دیگه خدایی در کوبیدن و سروصدای خودشون رو باید رعایت کنن دیگه من حتی تلویزیونو زیاد بلند نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اره حق دارن نمیشه زیاد کنترل کرد ولی دیگه خدایی در کوبیدن و سروصدای خودشون رو باید رعایت کنن دیگ ...

آپارتمان ما همینه.....منم تنهام از سکوت بدم میاد اعتراضی ندارم بکاراشون

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

همسایتون بی‌شعور باشه پوستت کنده شدست همسایه من به گریه بچه یک ساله من اعتراض کرد صاحبخونه رو فرستاد ...

از همین میترسم🤕حالا فعلا سروصدایی نداشتیم بچمم زیاد اهل گریه واینا نیست.ببینیم بعدا چی میشه

درست میگی منم اولین بارمه همش به همین فکر میکنم که پس چجوری بچرو تربیت کنیم اینجوری که اون گریه کنه ...

قربونت بشم منم دو تا بچه دارم دخترم یک سالشه داره دندون درمیاره بعضی موقات واقعا دیوونه میشم تا بخوابونمش 

اما تا حالا چند بار شده با گریه پسر همسایه بغلی بیدار شده 

اونم بچس دیگه گریه میکنه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

گریه کنترل نشدنی بچه عیب نداره،طبیعیه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

ببین گریه بچه طبیعیه نمیشه بچه رو که خفه کرد

اما ساعتهای خاص مراعات کنین خوبه

و هم اگر بچه گریه کرد خودت شروع به داد زدن نکن

الان همسایه ما بچه کوچیک داره و بجای حرف زدن جیغ میزنه

مامانش هم شروع به داد و دعوا میکنه

صدای بچه رو میشه تحمل کرد اما اون صدای دعوا پدر مادر رو اعصابه 

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
آپارتمان ما همینه.....منم تنهام از سکوت بدم میاد اعتراضی ندارم بکاراشون

بچه بیاری کارت تمومه.پسرمن که رو سروصدا حساس بود باهر صدایی بیدارمیشد خداروشکر اپارتمان نشین نبودیم اون موقع وگرنه پوستم کنده بود

بچه بیاری کارت تمومه.پسرمن که رو سروصدا حساس بود باهر صدایی بیدارمیشد خداروشکر اپارتمان نشین نبودیم ...

شما دعا کن از تنهایی دربیام .............سختیاشو بجون میخرم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......