2777
2789
اع چ‌ خوب پایدار باشین گلی❤️من اشنا شدم ولی فقط ظاهرشو داشت اخلاق تهی😑😂قبل همسرتون از کسی خوشتون ن ...

ممنون عزیزم 

اخلاقه خیلی مهم تر از ظاهر هست واقعا 

چرا با دو نفر دوست بودم قبلش در حد چهار پنج ماه 

اینجوری نیست مقابل ادمی که دلت رو بلرزونه حس های جدید تر و قشنگ تر کلی پیش میاد برات

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ممنون عزیزم اخلاقه خیلی مهم تر از ظاهر هست واقعا چرا با دو نفر دوست بودم قبلش در حد چهار پنج ماه این ...

من سه سال توی رابطه بودم حسم که بهش واقعی بود ولی خب نشد که بشه ترسم برای همینه☹️

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه سال توی رابطه بودم حسم که بهش واقعی بود ولی خب نشد که بشه ترسم برای همینه☹️

اگر درست بود همه چیز که به جدایی نمیرسید 

گاهی هم همه چیز درسته اما شرایط و جو اوضاع رو تغییر میده 

پس نگران این موضوع نباش 

ادمی که مناسب تو هست سر وقتش جلو راهت قرار میگیره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ایشالله ممنون عزیزم❤️

❤️❤️

نه من دیده بودمش یه جا برای اولین بار (اون منو ندیده بود کلا)به رفیق مشترکمون گفتم ازش خوشم میاد میش ...

عَخی

ببین یکی از بزرگ ترین حسرت هامو داری زندگی میکنی امیدوارم همیشه خوشبخت باشی برای منم دعا کن

خیلی بنظرم اتفاق نادریه که دو نفر همزمان از هم خوششون بیاد و هم فرکانس باشن 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

جدایی ما سر بی عرضگیش بود...توی تاپیکام هست وقت کردین بخونین

حتما عزیزم

عَخیببین یکی از بزرگ ترین حسرت هامو داری زندگی میکنی امیدوارم همیشه خوشبخت باشی برای منم دعا کنخیلی ...

عزیزم ممنونم 

ایشالا حال دلت خوب باشه همیشه و به هر چیزی دوست داری برسی❤️❤️