2777
2789

عزیزم موقع خرید اجرت ساخت و مالیات ارزش افزوده میاد روش و خیلی بیشتر از قیمت اصلی طلا برات در میاد 

به نظرم نمی ارزه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دسته دوم میخوام بخرم میگن تا ۸ میاد پایین

حالا تا بیاد پایین دختر خوب 

نقد رو رها نکن به خاطر نسیه و اما و اگر و شاید 

بفروشی پولش بیاد دستت تا قیمت طلا بیاد پایین ممکنه فکرهای دیگه برای اون پول بکنی و دیگه طلا نخری 

یا به هر شکلی پول از دستت بره

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
حالا تا بیاد پایین دختر خوب نقد رو رها نکن به خاطر نسیه و اما و اگر و شاید بفروشی پولش بیاد دستت تا ...

نمیدونم ،🫤ولی کلا دختر محکم و پول نگهداری هستم این مطمعنم محاله خرج کنم فقط میترسم پایین نیاد

دسته دوم میخوام بخرم میگن تا ۸ میاد پایین

اگه پایین نیاد چی؟ بعد هم شما اون پولو نگه داری تا کی میخوای نگه داری تا طلا بیاد پایین؟ بعد اگه پول تو دستت خرج شد به طلا نرسید چی؟