2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه رفته

1796 بازدید | 57 پست

یه شوخی که جدی شد

دیروز عصر تو حیاط داشتم به گل ها اب میدادم دیدم در حیاط باز شد از اونجایی ک مادر شوهرم اینا اصفهان نیستن دیگه مطمئن بودم شوهرمه.واسه همین اومدم شوخی کنم باهاش وقتی وارد شد شیلنگ رو گرفتم سمتش و خیسش کردم و میخندیدم. ولی اون خشکش زده بود و فقط نگاهم میکرد که یدفعه پسر عموش دوید تو و گفت چی شده!!! منم سریع شیلنگ رو پرت کردم. تازه فهمیدم با اون بوده ولی خودش زودتر اومده داخل. چند تا نون خریده بود پرت کرد  تو حیاط و رفت از دیروز تا حالا هم نیومده خونه همشم رد تماس میزنه خیلی میترسم بره پیش خواهر شوهرم چیکار کنم😔

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااااا.چقد بی جنبه.من خودم از خیش شدن بدم میاد عصبی میشدم ولی دیگه نمیزاشتم برم که

آره والا

اگه من بودم میرفتم شیلنگو بر میداشتم تا جا داشت خیسش میکردم

این دیگه قهر نداره که😐

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

وااا چه بچه😕

دیگه چرا قهر کرده خب شوخی کردی😕😯

اومد به جای اب اسید‌بریز حالش جا بیاد💪😈

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه