2777
2789
عنوان

شهرای شما لباسای پاییزی اومده

249 بازدید | 20 پست

واسه ما هنوز کامل نیومده

ویه عروسی ام  تو ابان  داریم حوصله لباس مجلسی و رقصیدن ندارم بنظرتون یه کفتان پاییزی بگیرم با نیم بوت پاشنه بلند بپوشم حله ؟؟؟ 

ماتو مراسمامون خیلیا کت و شلوار ومانتو مجلسی ام میپوشن بخصوص غریبه ترا و لباس وپیراهن مجلسی نمیپوشن اونایی که میخان نرقصن هم اینکارو میکنن

حالا کفتان بده ؟؟ یچیزی بتونم  پیدا کنم حالت مجلسی داشته باشه خوبه  

شما میخاین چی بخرین وچقد هزینه کنید 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکی بپوش با بوت فک نکنم خوب بشه ولی

من لباس پاییز زمستونی خیلی خیلی زیاد دارم احتمالا چیزی نمیخرم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

اره خوبه 

والا من هر ساله روتين نميخرم 

مثلا سال پيش دوتا مانتو پاييزه خريدم 

سال قبلش سه تا بوت و يه پالتو 

سالا قبلترشم همينطور 

كهنه نميشه لباسام و عموما سادن 

امسال يه كت كوتاه قصد دارم بخرم با يه پافر كوتاه

کفتان با نیم بوت جالب نمیشه .با پاشنه بلند مجلسی بپوش

جنسش حالت پاییزی باشه  اونموقعم هواسرده  پاشنه بلنددارم اگه نیم بوت نیومد پاشنه بلندومیپوشم امیدوارم بتونم لباس مدنظرمو پیداکنم 

اره خوبه والا من هر ساله روتين نميخرم مثلا سال پيش دوتا مانتو پاييزه خريدم سال قبلش سه تا بوت و يه پ ...

من  هرسال چیز بدرد نخور وبی استفاده زیاد میگرفتم امسال میخام به اندازه نیازم بگیر و جنس خوب

اره خوبه والا من هر ساله روتين نميخرم مثلا سال پيش دوتا مانتو پاييزه خريدم سال قبلش سه تا بوت و يه پ ...

منم همینکارو میکنم بیشترم تو اف های اخر فصل میگیرم.مثلا پارسال اخر زمستون پالتو گرفتم .شهریور  مانتو گرفتم برای سال دیگه م.

اکی بپوش با بوت فک نکنم خوب بشه ولیمن لباس پاییز زمستونی خیلی خیلی زیاد دارم احتمالا چیزی نمیخرم

منم زیاد دارم  اما بدرد نخورن سالای پیش بچه هام کوچولو بودن هرچی گیرم میومد میخریدم بی برنامه حوصله گشتن نداشتم امسال یکم اوضام مرتب تره  میخام  باسلیقه خرید کنم

کلا تو عروسی اصلا مانتو پوشیدن و کفتان و این چیزا دوس ندارم جالب نیست واقعا

بله فرهنگا ورسوم متفاوتن  ما واسه مراسم غریبه  ترا  بالباس مجلسی نمیریم چون نمیرقصیم 

هرجا بخایم برقصیم بامجلسی میریم

منم همینکارو میکنم بیشترم تو اف های اخر فصل میگیرم.مثلا پارسال اخر زمستون پالتو گرفتم .شهریور مانتو ...

چه خوب شهر ما هیچوقت ازاین افا  نداره  اگه داشت منم اینکارو میکردم