2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرررم بخاطر اینکارش

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 40 پست

بخدا که مدرسه دولتی بد نیست 

دوست من دخترش و تا سال اخر دییرستان مدرسه غیرانتفاعی فرستاد بخیال تربیت بهتر دخترش اما همون دختر منطقه رو آباد کرد برا پسرا

والا من دخترم و همیشه دولتی فرستادم معدل دیپلمش 19ونیم شد خداروشکر 

من نمیکم غیر انتفاعی بده دولتی خوبه

میگم نگران نباش شاید برا پسر شما همین دولتی بهتر باشه بسپر بخدا و خودتو آروم کن تا اون بچه هم آروم بگيره 

اخه اصلا مدرسه ش رو دوست نداره و هم اینکه دوره تا برسه کلی طول میکشه تو سرویس اذیت میشه تو گرما

الان که گرما نیست 

حالا هم کاریه که شده با داد و بیداد فقط بدترش میکنی 

بهش حس خوب بده

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرویس داره یا ندارهوقتی خودت حس خوبی به مدرسه‌ش نداری به پسرت هم منتقل میکنی منم دولتی خوندم مدرسه د ...

سرویس گرفتیم 

ولی میگم حداقل هفته ی اول رو تا جا بیفته 

یکیمون همراهش بره اقاا گشادیش میاد 

نشسته پای بازی بلند نمیشه از صب رفته رو مخم 

اخه من جلوی بچم چیزی نمیگم برعکس کلی تعریف مدرسه ش رو میدم الکی

الان که گرما نیست حالا هم کاریه که شده با داد و بیداد فقط بدترش میکنی بهش حس خوب بده

جنوبیم اینجا ک گرمه

گفتم جلوی بچم چیزی نمیگم ک بخام دلزدش کنم 

خودش با محیط مدرسه ش حال نمیکنه خیلی شلوغ

و پلوغه بعدم مسیرش طولانیه براش

سرویس گرفتیم ولی میگم حداقل هفته ی اول رو تا جا بیفته یکیمون همراهش بره اقاا گشادیش میاد نشسته پای ب ...

حق داری خیلی رو مخن این مردا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جنوبیم اینجا ک گرمهگفتم جلوی بچم چیزی نمیگم ک بخام دلزدش کنم خودش با محیط مدرسه ش حال نمیکنه خیلی شل ...

عادت میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر رو الان ول کن بچه رو بچسب.با معلمش صحبت کن بگو چرا اینجوریه و چیکار میشه کرد که علاقه مند بشه!س ...

نه عزیزم مشکلی با خواب نداره 

ساعت ۸ شب میخوابه صب زودم بیدار میشه

با معلمشم صحبت کردم ولی خب مدرسه ی 

دولتی زیاد اهمیت به اینچیزا نمیدن 

چون تعداد دانش اموزا زیاده وقت نمیزارن ک

نه عزیزم مشکلی با خواب نداره ساعت ۸ شب میخوابه صب زودم بیدار میشهبا معلمشم صحبت کردم ولی خب مدرسه ی ...

عزیزم ما هم دولتی رفتیم اولش یکم طول میکشه عادت کنه بعد که با معلم اشنا شد و دوست پیدا کرد دیگه راحت میشی 

بچه چه میفهمه فرق دوتا مدرسه رو  . شما بس که بی قراری و ناراحتی کردی ترسوندیش و اینکه اول ابتدایی چه دولتی چه غیر انتفاعی شما باید با بچه در ارامش حسابی کار کنی. دو اینکه دولتیا محدوده دارن برای ثبت نام بس اونقدرا که میگید دور نیست. بجای لج کردن با همسرت به فکر بجه باش. بچها خیلی باهوش تر اون چیزی که فکر میکنید هستن و ناراحتی و عصبی بودن والدینرو بسادگی متوجه میشن. 

سرویس گرفتیم ولی میگم حداقل هفته ی اول رو تا جا بیفته یکیمون همراهش بره اقاا گشادیش میاد نشسته پای ب ...

کلاس اولی گناه داره واقعا ،من پسرم کلاس اول بود تا بیست روز من یا باباش میبردیمش تو مدرسه هم مینشستیم،تا عادت کرد دیگه یواش یواش کمترش کردیم خیلی استرس و اظطراب می‌گرفت حتی مدرسه ش هم عوض کردیم فایده نداشت دوباره آوردیم مدرسه اولی که نزدیکمون بود بعد دیگه خودش می‌رفت میومد اعتماد کرده بود درکت میکنم سختشه بچه ، روزای اولی همراهش باشین بهتر کم کم به محیط عادت میکنه