2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرررم بخاطر اینکارش

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 40 پست
رفتار شما مطمئنن رو بچه تاثیر گذاشته که دلش نمی خواد بره. شوهرتون نفهمه چرا شما خودتونو زدین اون راه ...

عزیزم من چندین بار گفتم اصلا جلوی بچم چیزی از بدی مدرسه ش نگفتم اتفاقا تعریفم میدم 

ولی خب بچم مدرسه ی پارسالش رو با ذوق میرفت

صدردصد اگه باز اونجا بود امسالم همینطور با انگیزه میرفت ولی شوهر احمقم نمیفهمه اینو 

از نظرم طلا فروختن در برابر اینکه بدونم بچم

جایی میره ک خوشحاله بهترین کاره

این همه بچه دولتی میرن چی شده این همه بهم ریختگی اعصابت باعث شده به بچه اتم برسه خودت آرامش داشته با ...

بابا جلوی بچم چیزی نمیگم اتفاقا کلی تشویق و تعریف مدرسه ش رو میدم دیگه بچم خنگ ک نیس

محیط مدرسه ش رو دیده خوشش نیومده 

منکه نمیتونم هر روز شاهد اشک ریختنش بشم 

و بزور بفرستمش جایی ک خوشحال نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه هرروز مداد رنگی تو جامدادیشون نیست عزیزم یه مداد رنگی شش تای همیشه تو جامدادیش باشه

نه خود معلمش گفته بود فقط مداد و پاکن و تراش

امروز صب پیام داده ک مداد رنگیم بزارین همراشون

ببین مشکلش تو مدرسه دولتی چیه که گریه میکنه خواهر من دولتی میره و وقتی ناراحته مامانم بهش میشه حلش ...

خب به چه قیمتی ؟

اینکه هر روز باگریه و اجبار میفرستمش کار درستیه بنظرت ؟ امروز بهم میگه تو مامان بدی هستی 

والا میترسم باعث تروما و منشا افسردگی بشه 

خدا شوهر زبون نفهمم رو لعنت کنه

وا عزیزم بچه ات رفته مدرسه دولتی نرفته زندان این اعصاب خوردیا واسه چیه به بچه ات اعتماد بنفس بده مدر ...

اخه خودش اونجا رو دوست نداره دلم میسوزه 

باگریه میفرستمش هر روز از خودم بدم اومده😔

اخه خودش اونجا رو دوست نداره دلم میسوزه باگریه میفرستمش هر روز از خودم بدم اومده😔

عزیزم از الان یاد بگیره باهاش کنار بیاد بهتره تا بزرگ شه از الان با جامعه اشناش کن تو زندگی هیچ ایرانی ای نیست که همه چی خوب پیش بره بچه اولیام خیلیاشون دوس ندارن برن مدرسه ولی اخرسر باهاش کنار میان با پسرت حرف بزن کمکش کن قوی باشه کم کم به محیط عادت میکنه

کلاس اولی گناه داره واقعا ،من پسرم کلاس اول بود تا بیست روز من یا باباش میبردیمش تو مدرسه هم مینشستی ...

پس ببین من چی میکشم با گریه میفرستمش طفلک تک و تنها بعد بابای الدنگش بیکار نشسته تو خونه حاظر نشد بره باهاش منو هم محدود میکنه میگه نباید بری خاک تو سرش حالم ازش بهم میخوره

نمیدونم الان پسرم در چه حاله اروم شده یا نه اصلا😔

خب به چه قیمتی ؟اینکه هر روز باگریه و اجبار میفرستمش کار درستیه بنظرت ؟ امروز بهم میگه تو مامان بدی ...

من حس میکنم اون از حس شما تقلید میکنه 

شما به روز حس خوب بهش بدید جوری که انگار شما راضی هستین دوس دارین اون مدرسه رو 

و واکنشش رو ببینید