2777
2789

۴سال و چند ماه مثلااااا رفیق بودیم

از وقتی ازدواج کرد کلا رفتاراش تغییر کرد ..درست از روز خواستگاریش....۱ماه غیب شدنش...نبودنش هروقت که بهش احتیاج داشتم...

من مقصر نبودم کلی ام پیگیر شدم اما جواب نداد...نخواست...

چرا؟؟

منم نمیدونم ..

فکر میکردم یه روزی اگه بره نباشه چی میشه به اندازه خواهر نداشته ام از ته قلبم دوسش داشتم

اما ۴ماهه یه خبر ازش ندارم...امروز دلم میخواس ب خواهرش پیام بدم حالشو بپرسم فقط بدونم حالش خوبه؟!

اما بعدش گفتم خب کاش یکبار فقط یکبار اون واسه من نگران میشد!

به نظرم اون سالای دوستیمون ارزش یه خداحافظی رو داشت...اما حیف که رسم رفتنم بلد نبود

امروز اتفاقی یادش افتادم...تازه فهمیدم چقدر نبودش برام عادی شده و دیگه داره حس نمیشه

حتی شمارشم پاک کردم:))

خلاصه که

نترسید...یه سری وقتا خدا خیلی مسائل رو پیش میاره که متوجهمون کنه..فقط بدون خودش دووم نمیاریم نه آدما

خداپشت و پناهتون❤

اکانت واگذار شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم همینطور دوستام تا دوست پسر فاب پیدا کردن منو یادشون رفت دیگ مکانایی ک باهم میرفتیم رو با د ...

دقیقا...

اوایل خیلییی نبودنش سخت بود برام...حتی شده ۲هفته ی بار دلم میخوای یکم حرف بزنم اهاش...ولی بعدش که چشمو وا کردم دیدم اون منو پس زده چقدر غرورمو بشکنم برم سمتش

اینطوری شد ک کلا بیخیالم😁

اکانت واگذار شد

خیلی احساساتی هستی مراقب باش به ادمای سمی وابسته نشی

نه عزیزم...من دوسش داشتم ۴سال هر روز صحبت میکردم..‌از وقت نامزدیش خیلی کمتر ارتباط گرفتم که اولویت زندگیش عوض شده...اما خب نمیشه گفت کلا نبودنش  به چشمم نیومد به هر حال زمان زیادی مثلا دوستم بود..

اکانت واگذار شد

نه عزیزم...من دوسش داشتم ۴سال هر روز صحبت میکردم..‌از وقت نامزدیش خیلی کمتر ارتباط گرفتم که اولویت ز ...

تواحساساتی هستی اون نبوده .برای سرگرمی بودی البته دوست برای سرگرمی چون رفاقت تهش هیچی نیست 

تواحساساتی هستی اون نبوده .برای سرگرمی بودی البته دوست برای سرگرمی چون رفاقت تهش هیچی نیست

عزیزم ادما اسباب بازی هم نیستن که سرگرمی شن برای همدیگه

اکانت واگذار شد

عزیزم ادما اسباب بازی هم نیستن که سرگرمی شن برای همدیگه

بقیه شبیه تو فکر نمیکنن فقط فکر خودشونن خیلی رویایی فکر میکنی مردم این دنیا اینجوری نیستن خودخواهتر از این حرفان همیشه بخودشون فکر میکنن نمونش دوست خودت چجوری با بی رحمی رفت 

عزیزم میفهممت منم تو همچین شرایطایی بودم دوران بیرستان یه دوست صمیمی داشتم که تو مدرسه و بیرون با هم بودیم اما اون خیلی زود وقتی سوم دبیرستان بودیم عقد کرد و دیگه رابطمون خیلی کم شد و فقط وقتایی که با نامزدش دعواش میشد میومد سزاغ من و باهام درد و دل میکرد ولی وقتی من احتیاج داشتم نبود بعدش اومدم دانشگاه اونجا هم یه دوست پیدا کردم و باهاش صمیمی شدم حتی خونمون هم میومد من خیلی دوسش داشتم و با هم پایه بودیم بعد مثلا من خیالبافی میکردم میگفتم چه خوب میشه یه روزی دوتایی دست دخترامونو بگیریم بریم براشون خرید کنیم و با ذوق تعریف میکردم اما اون خیلی خنثی گفت یعنی تا اون موقع با هم دوستیم ! ولی بازم من خیلی هواشو داشتم البته اونم پایه بود ولی خب به اندازه ای که من دوسش داشتم منو دوست نداشت و اونم یه سری اتفاقات بینمون افتاد دیگه گذاشتمش کنار و یه شراکتی کردیم با هم که نساختیم و تموم شد اینا رو گفتم بدونی برای همه هست ولی منطقی به قضیه نگاه کن شاید شوهرش شکاکه و نمیزاره با دوستاش خیلی بگرده شاید انقدر درگیر زندگی شده که دیگه فرصتی نداره شاید مشکلاتی براش پیش اومده که وقتش پره و ....

بقیه شبیه تو فکر نمیکنن فقط فکر خودشونن خیلی رویایی فکر میکنی مردم این دنیا اینجوری نیستن خودخواهتر ...

موافقم با حرفت ولی متاسفانه خودمم مثل اسیم ولی دارم روی خودم کار میکنم

عزیزم میفهممت منم تو همچین شرایطایی بودم دوران بیرستان یه دوست صمیمی داشتم که تو مدرسه و بیرون با هم ...

چه حیف که دوست خوبی رو از دست دادن🥲😍😍

میدونم از هررررر زاویه ایی بگین نگا کردم هررر دلیل و توجیهی رو اوردم اما

حداقل ترین کارش این بود یه پیام بده بگه فلانی اصن خدافظ‌. تماااام

اصن دیکه نمیخوام باشی..

میتونست حداقل خداحافظی کنه...اما خب نمیتونم که همروز بندازم تقصیر بقییه...خودش نخواست

اکانت واگذار شد

موافقم با حرفت ولی متاسفانه خودمم مثل اسیم ولی دارم روی خودم کار میکنم

میدونی....من با خیلیا در ارتباطم اما خب اینو دوس داشتم‌‌...دوس نداشتم از سمتش اسیب ببینم...

شاید خلاء خواهر نداشتن باعث شد..

اکانت واگذار شد

چه حیف که دوست خوبی رو از دست دادن🥲😍😍میدونم از هررررر زاویه ایی بگین نگا کردم هررر دلیل و توجیهی ...

فداتشم . درسته معرفت نداره و کلا بعضی آدما خیلی خنثی هستن و به یه چیزایی اهمیت نمیدن