خدا نکنه قشنگمبخدا هرکی میومد میگفتم خونه داری؟ماشینت چیه؟البته مادرم هم به تفکراتم دامن میزد.الان ج ...
واقعا چطور میگید میشه به دست اورد؟ شما درآمد یکی که ۳۰ تومن هست در نظر بگیرید فکر کنید اصلا همشوووو پس انداز کنه تقسیم و ضرب کنید ببینید برای خرید یک خونه ۸ میلیاردی باید چند سال کار کنه؟؟؟ (کسی ام نیست که پول بده خودشون صفر تا صد )
خب وقتی دنبال صیغه بوده ، دیگه خواستگاری واسه چی؟ بذار بره صیغه کنه ، منم اینقدر پول داشتم به تشکیل خانواده فکر نمی کردم والا فقط میرفتم خوش گذرونی البته سفر و ....
بلوغ فکری به سن نیسشوهر من الان ۵ماه از من کوچیکتر هسخودمون ۴۱ساله هستیم با دو تا بچه پسرم ۱۳ساله و ...
اینا شعاره و حرف گلم که بلوغ به سن نیست و این حرفا همش شعاره.منم تو جامعه هستم و دیدم و دارم میبینم. در ضمن بحث من چیزه دیگس شما داری به بقیه افراد اینجا چیزی رو القا میکنی که خودت هستی آیا تضمینی میدی برا همه !؟ یا برا ایندشون!؟
من درست میگم یا نه موضوع نیست عزیزم موضوع اینه با قاطعیت به چیزی که برا خودمونه رو نکنیم برا همه و شعار بدیم . بعدشم من نه تایید میکنم ۱۷ سالم نه رد فقط فقط تعهد و شخصیت و وفاداری و مسعولیته که مهمه نه جملاتی مثل جای پدرته و این حرفای هزار سال پیش