2777
2789
عنوان

از بین این دوتا خاستگار کدومو انتخاب میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 86 پست
خدا نکنه قشنگمبخدا هرکی میومد میگفتم خونه داری؟ماشینت چیه؟البته مادرم هم به تفکراتم دامن میزد.الان ج ...

واقعا چطور میگید میشه به دست اورد؟ شما درآمد یکی که ۳۰ تومن هست در نظر بگیرید فکر کنید اصلا همشوووو پس انداز کنه تقسیم و ضرب کنید ببینید برای خرید یک خونه ۸ میلیاردی باید چند سال کار کنه؟؟؟ (کسی ام نیست که پول بده خودشون صفر تا صد )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا خاستگار بوده. سنتی و رسمی اومده بودن

خب وقتی دنبال صیغه بوده ، دیگه خواستگاری واسه چی؟ بذار بره صیغه کنه ، منم اینقدر پول داشتم به تشکیل خانواده فکر نمی کردم والا فقط میرفتم خوش گذرونی البته سفر و ....

بلوغ فکری به سن نیسشوهر من الان ۵ماه از من کوچیکتر هسخودمون ۴۱ساله هستیم با دو تا بچه پسرم ۱۳ساله و ...

اینا شعاره و حرف گلم که بلوغ به سن نیست و این حرفا همش شعاره.منم تو جامعه هستم و دیدم و دارم میبینم. در ضمن بحث من چیزه دیگس شما داری به بقیه افراد اینجا چیزی رو القا می‌کنی که خودت هستی آیا تضمینی میدی برا همه !؟ یا برا ایندشون!؟

واقعا چطور میگید میشه به دست اورد؟ شما درآمد یکی که ۳۰ تومن هست در نظر بگیرید فکر کنید اصلا همشوووو ...

خب اگر درامد سی تومن نباشه چی؟

پولدار بودن فقط به خونه و ماشین نیست.

الان با کسی ک دارم اشنا میشم شرایطش اینه. 

موتوری ک زیر پاشه هم قیمت ماشینه منه . و تمام سرمایش تو کارشه

مساله دیگه اینه ک نمیشه از جوونا انتظار داشت از اول همچی و داشته باشن

اینا شعاره و حرف گلم که بلوغ به سن نیست و این حرفا همش شعاره.منم تو جامعه هستم و دیدم و دارم میبینم. ...

خود رییس جمهور و نمایندگان مون تضمینی برای برنامه هاتون نمی‌دن دلت خوشه واقعا خخ

هر چی شما بگی روز خوش

چشم شما درست میگیناختلاف سنی زیاد مشکلی ندارد

من درست میگم یا نه موضوع نیست عزیزم موضوع اینه با قاطعیت به چیزی که برا خودمونه رو نکنیم برا همه و شعار بدیم . بعدشم من نه تایید میکنم ۱۷ سالم نه رد فقط فقط تعهد و شخصیت و وفاداری و مسعولیته که مهمه نه جملاتی مثل جای پدرته و این حرفای هزار سال پیش