2777
2789
عنوان

از بین این دوتا خاستگار کدومو انتخاب میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 86 پست
پایینی من خودم با شوهرم هم‌سنیم تو یه سال دنیا اومدیم اصلا هم‌تفاهم نداریم همه‌جنبه هارو باید سنجید

دقیقا خیلی به این چیزا نیست.مثلا من و شوهرمم هم سنیم تو یه سال

ولی بشدت تفاهم داریم و راضیم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی ولی جمله جمله قشنگی نیست اگه شما و پدر محترموتون ۱۷ سال اختلاف دارید و جزو معدود آدمای اینجوری ...

پس چی بدونن؟ بگن جای برادر بزرگترم؟

خیلی کم هس کسی با برادرش اختلاف سنی بالای ۱۵سال داشته باشه

بنظر من یه پسر با اختلاف 4 سال از من پخته نیس 🤷‍♀️

بستگی به سن دو طرف داره که تو کدوم دهه هستن 

مثلا اگه یکی ۲۰ اونیکی ۲۴ ساله باشه خب خوب نیست

ولی طرف ۳۸ سالشه و شوهرش ۴۲   اینا مناسبن 

یا دهه چهارمن مثلا ۴۰ ساله و ۴۴ ساله مناسبن و پخته هستن هر دو 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

به نظرم این خودمون هستیم که شرایط رو ایجاد می کنیماینکه شوهرمون بالای ۱۵سال باشه

حالا مثلاً بچه سال باشه یا همین خوبه مثلاً !؟ زندگی و مسعولیت زندگی و آینده به دختر مگه شوخی و بچه بازیه که بسپریش به یه بچه سال!؟ میتونی سخنرانی دکتر انوشه رو راجب اختلاف سنی خوب تو ازدواج گوش بدی.

من قبلا مثل ایشون بودم .میگفتم فقط پول . ولی الان میبینم پول تو درجه دومه.بلخره خودمم شاغلم

فدات بشم  میدونین دخترای کم سن طبیعی هس که به پول فکر کنم

مگه تجربه داشته باشن وگرنه آنقدر ازدواج با اختلاف سنی زیاد دیده نمیشد‌متاسفانه

پس چی بدونن؟ بگن جای برادر بزرگترم؟خیلی کم هس کسی با برادرش اختلاف سنی بالای ۱۵سال داشته باشه

عزیزم چرا حرفامو متوجه نمیشی گلم میگم شما اینجوری هستید دلیل میشه به همه همینو بگی!؟!؟!؟

بستگی به سن دو طرف داره که تو کدوم دهه هستن مثلا اگه یکی ۲۰ اونیکی ۲۴ ساله باشه خب خوب نیستولی طرف ۳ ...

خب دیگه اکثر ازدواجا دهه 20 هستن رو این حساب نظر میدن امثرا

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

فدات بشم میدونین دخترای کم سن طبیعی هس که به پول فکر کنممگه تجربه داشته باشن وگرنه آنقدر ازدواج با ...

خدا نکنه قشنگم

بخدا هرکی میومد میگفتم خونه داری؟ماشینت چیه؟

البته مادرم هم به تفکراتم دامن میزد.

الان جفتمون به نتیجه رسیدیم ک واقعا خونه و ماشین و میشه به دست اورد .ولی خانواده خوب و به سختی

شما پس آسایش رو به آرامش ترجیح میدی؟؟؟

اره ،چون هر دو مورد رو تجربه کردم دیدم وقتی مالی خیالم راحته چقدر خوب میتونم بقیه ی مسائل رو هم هندل کنم ، مالی بخشی از آرامش روانی من رو هم در بر داره

حالا مثلاً بچه سال باشه یا همین خوبه مثلاً !؟ زندگی و مسعولیت زندگی و آینده به دختر مگه شوخی و بچه ب ...

بلوغ فکری به سن نیس

شوهر من الان ۵ماه از من کوچیکتر هس

خودمون ۴۱ساله هستیم با دو تا بچه پسرم ۱۳ساله و دخترم ۷سااه 

۱۷ساله ازدواج کردیم عزیزم تجربه دارم دیدم