2777
2789
عنوان

کارای خونه شما هم تمومی نداره خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 41 پست
گلم اخه هنوز تجربه زیادی نداری با چند سال تجربه خانه داری بازم الان خونه کلییی کار دارع. حساس نباش ز ...

آخه اگه شغل اصلیم خانه داری باشه اون قدر اذیت نمیشم 

اما من در کنارش دارم درس میخونم و تازه سرکار هم باید برم 

دیگه جونی برام نمیمونه 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه مجردی ، متاهلی بجز اینا که گفتی ، رسیدگی به بچه و شوهرم اضافه میشه بهش

آره اما من در کنار این خانه داری درس میخونم و سرکار هم می‌خوام برم 

بازم سخته اما مجبورم 

آره اما من در کنار این خانه داری درس میخونم و سرکار هم می‌خوام برم بازم سخته اما مجبورم

ولی به حُسن داره که آماده میشی برای زندگی متاهلی و کارای تموم‌نشدنیش

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

آخه اگه شغل اصلیم خانه داری باشه اون قدر اذیت نمیشم اما من در کنارش دارم درس میخونم و تازه سرکار هم ...

خب اونجوری هم همسرت کمک میده هم اینوه تایم زیادی خونه نیستی و مرتب میمونه خونه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خب اونجوری هم همسرت کمک میده هم اینوه تایم زیادی خونه نیستی و مرتب میمونه خونه

دقیقا به همین دلیل 

تا بچه نیاد که کلا دو نفریم 

زیاد اذیت نمیشم 

اما الان چون تعداد بیشتره ریخت و پاش هم زیاده 

مامانم یه آشپزی میکنه کل آشپزخونه رو به هم می ریزه 

ظرف شستنش هم جالب نیست 

‌سه تا رو می‌شوره دو تا رو یادش میره 

سینک رو هم اصلا نمیشوره بعد از ظرف 

خلاصه داستان دارم 

دقیقا به همین دلیل تا بچه نیاد که کلا دو نفریم زیاد اذیت نمیشم اما الان چون تعداد بیشتره ریخت و پاش ...

خب امید مامانت ب شماس وگرنه باید همه کارهاشون بتونه مرتب انجام بده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خب امید مامانت ب شماس وگرنه باید همه کارهاشون بتونه مرتب انجام بده

نه عزیزم این طوریام نیست من از بچگی یادمه 

وقتی که خیلی کوچیک بودم خونمون خیلی کثیف و بهم ریخته بود در واقع مامانمم از وقتی مادرش فوت کرد برادارای نامردش در حقش بدی کردن از این طرف هم پدرم آدم زندگی نبود کلی اذیتممون کرد مادرم دیگه دست و دلش به کار خونه نرفت چون مجبور بود کار کنه خرج زندگیمون در بیاد منم کم کم که بزرگ شدم دیدم فایده ای نداره زندگی رو به دست گرفتم تا شد الان که نتیجش اینه 

این چند سال هم مامانمم یه عمل سنگین داشت که کار زیاد براش خوب نیست 

خلاصه زندگیمون بدجور سخت شده این جوری 

چند سالته؟؟ چرا باید کارای خونه پدری رو انجام بدی؟مادرت دقیقاچه کاری تو خونه میکنه؟

25

چون 

وقتی که خیلی کوچیک بودم خونمون خیلی کثیف و بهم ریخته بود در واقع مامانمم از وقتی مادرش فوت کرد برادارای نامردش در حقش بدی کردن از این طرف هم پدرم آدم زندگی نبود کلی اذیتممون کرد مادرم دیگه دست و دلش به کار خونه نرفت چون مجبور بود کار کنه خرج زندگیمون در بیاد منم کم کم که بزرگ شدم دیدم فایده ای نداره زندگی رو به دست گرفتم تا شد الان که نتیجش اینه 

این چند سال هم مامانمم یه عمل سنگین داشت که کار زیاد براش خوب نیست 

خلاصه زندگیمون بدجور سخت شده این جوری