2777
2789
عنوان

بلاخره کدوم بیمارستان برم برای سزارین😐از همشون بدی شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 57 پست
همون دیگ دیروز تحقیق کردم و از همه بیمارستانها بدی شنیدم اصلا موندم چکار کنم دکتر خوب تهران کیه؟

عزیزم از کی تحقیق کردی بزن گوگل تحقیق کن رضایتمندی یا کلا نظرات مردمو ببین ببین کدوم نظرات مثبتشون بیشتره من تهران نیستم عزیزم ولی مگه میشه همه بیمارستانا دیگه بد باشه

دکتر رویا تقی پور دکتر متعهد و خوبی بود چند تا چند تا مریض ویزیت نمی کرد به روز بود اون موقع کسی که ...

اين دكترا نعمتن 

من سر دومي يه دكتر رفتم داخل همين كه رفتم گفت بيا برات سزارين كنم چيه درد بكشي 

همون موقع بيرون اومدمو دكترمو عوض كردم 

اخه سزارين عمل خوبيه ولي برا كسي كه توانايي و يه بار زايمان طبيعي كرده همون ماه اول پيشنهاد بدي هيچ چيز جز پولكي بودن دكترو نميرسونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره راضی بودم. چه بدی. اره خصوصیه. گلم نباید استرسداشته باشی. چه خصوصی چ دولتی شما قرار زایمان کنی. ...

چند جا گفتن بچه رو الکی نگه میدارن چند روز ک پول بگیرن یا میگفتن پرستارانی نیکان دنبال قر و فر خودشونن یا بیمارستان آتیه ک آنقدر گرونه میگفتن رسیدگی نداره من میگم آدم حداقل پول میده شوهر آدم صبح نگه این کجا بود پیدا کردی ارزش داشته یاشه 

من شهرستانم دوبار زايمان داشتم هر دو خصوصي دفعه اول بيشتر به دكو پز پرسنل و درو ديوار بيمارستان دقت ...

دقیقا این چیزا مهم نیس برام فقط هیچ اطلاعی ندارم در مورد بیمارستانهای تهران باید خیلی تحقیق کنم وقتمم کمه🤦🏻‍♀️

اين دكترا نعمتن من سر دومي يه دكتر رفتم داخل همين كه رفتم گفت بيا برات سزارين كنم چيه درد بكشي همون ...

آره آدم درستیه 

من زایمان اولم رو یه دکتر دیگه رفتم از برخوردش تا زیرمیزی گرفتن و این که موقع ویزیت از خودمون می پرسید خوب حالا چی برات بنویسم آزمایش داشتی یا سونو😐همه یه اینا رو اعصابم بود آنقدر هم آمپول برام نوشت که بچه بمونه که دخترم با آلرژی شدید به دنیا آمد که یه دکتر گفت یکی از علت های الرژیش برای اون آمپول ها بوده 

در صورتی که دکتر تقی پور که برای پسرم بود هر کاری کردم آمپول برای خونریزیم بنویسه قبول نکرد گفت فقط استراحت مطلق 

با این که خونریزیم سر پسرم بیشتر بود 

خدا خیرش بده 

پسرم اصلا مثل دخترم نشد 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
پیش کدوم دکتر عزیزم ؟ به خودت بو بچه خوب رسیدگی کردن؟اتاق خصوصی داشتی؟

دکتر مهناز حکیمی

رسیدگی خوب بود راضی بودم

اتاق خصوص هم داشتم

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

من بعد از کلی تحقیق بهتریییییین بیمارستان خصوصی شیراز و بهترین دکتر رفتم اما تجربه بسیار بدی داشتم ...

خیلی ممنون عزیزم ایشالا من سپردم به خدا هرچی که صلاحمه😚

اول بیمارستان رو انتخاب کننزدیکی به خونه ت هم در نظر بگیربعد اسم متخصص زنان ها رو دربیار که تو اون ب ...

اول بیمارستان بعد دکتر ؟

من از شهرستان می‌خوام برم عزیزم 

پیش کدوم دکتر عزیزم ؟ به خودت بو بچه خوب رسیدگی کردن؟اتاق خصوصی داشتی؟

نیکان غرب دکتر آزاده رضایی پزشکی که تحت نظرش بودم یاس سپید پوپک یحیوی رسیدگیشون خوب بود  هردو بیمارستان تمیز و تجهیزات کامل داشت

دنیا هم هیچ، و کار دنیا هیچ

عزیزم از کی تحقیق کردی بزن گوگل تحقیق کن رضایتمندی یا کلا نظرات مردمو ببین ببین کدوم نظرات مثبتشون ب ...

قشنگ تو نی نی سایت من هر بیمارستانی زدم تعدادی بد گفته بودن. بعد پیش خودم گفتم اینجوری باشه ک همه بدن پس آدم کجا بره.

نمی‌دونم شایدم بعضیا زیادی حساسن

من محب کوثر سزارین کردم راضی بودم

منم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟