2777
2789

جفتشون دارن خونه تکونی میکنن 

اون روز به شوهرم میگن زنت خونه تکونی نمیکنه ؟

شوهرم گفت نه تمیزه همه جا 

بعد الان زنگ زده بود مادرشوهرم میگه تو خونه تکونی نمیکنی ؟ منم گفتم نه بخوام بکنم فرشم میدم بیرون 

گفت نههههههه می‌خوان یه تومن بگیرن فرشت بیار اینجا بشورید ببرید !

خونه آپارتمانی ما هم طبقه آخر دو تا فرش سنگین ببریم بیاریم

خلاصه کلی تیکه و کنایه که تو خونت کثیفه خونه تکونی نکردی و ال و بل

تهشم میگه ناهار گذاشتی ؟  بتوچه آخه 😕اه

کاش میشد هم بلاکش کنم از زندگیم حذفش کنم

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی چه بی موقع دارین خونه تکونی میکنین شما تنبلین من زرنگم خیلی وقته انجام دادم .حتی اگه انجام ندادی

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

فقط بی اهمیتی اگه هم خواستی جواب بدید بگو من همیشه خونم رو تمیز میکنم نگه نمی دارم بمونه که بخوام خونه تکونی کنم 

یه بار دیگه هم گفت فرشتو بیار بشور بگو تو این بی آبی مگه مجبورم باز قالیشویی با آب غیرقابل شرب می شورن 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
خونه تکونی شهریور هم وقتش گذشته 🤣

دقیقا 😁. خونه تکونی اسفندم نیست .‌حتی من خودم از وقتی ماه رمضون امده اسفند برج بهمن خونه تکونی رو انجام میدم که روزه هامو بگیرم اونم نیست .مابین پاییز و زمستونم نیست که بگم اختراع خودشونه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نمیدونم چجوریه اگه همینارو مامان آدم بگه بهش بر نمی خوره ولی اگه مادرشوهر بگه ...

والامامانمم بگه بهم بر میخوره! 

انقدری می‌دونم که ازدواج کردم 

شدم مستقل 

چه دلیلی داره کسی بیاد بگه فلان جای خونت تمیز کن!

هر کسی عقل داره 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

نمیدونم چجوریه اگه همینارو مامان آدم بگه بهش بر نمی خوره ولی اگه مادرشوهر بگه ...

نه به نظر من اینجور نیست .من یکی دو نفر توی خانواده خودم دارم که با همین لحن به ادم میگن . حرف درستی هم هست خیلی وقتا حتی منطقی که فکر میکنم بهش،عمل هم میکنم خیلی هم دوستشون دارم اون ادما رو ولی یه حس گارد هم نسبت بهشون دارم یه سری چیزا رو میخوام ندونن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚