2777
2789
عنوان

بلاخره کدوم بیمارستان برم برای سزارین😐از همشون بدی شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 57 پست

تحقیق کن در موردشون منم سه ماه پیش در مورد جراحیم همینو میگفتن اخرش رفتم تو بیمارستان سیدالشهدا خصوصی بود ولی خدایی رسیدگیشون عالی بود به حرف مردم توجه نکن سطح توقعا فرق داره باهم بعضیام همینجوری یچیزی میپرونن تو مهم دکترته بیمارستان سی درصدشه ببین دکتر انتخابیت کدوم بیمارستانه برو همون جا اصلنم نگران نباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دیگ کلا در مورد همه تحقیق کردم از اقبالم بد میگفتن شما راضی بودی ؟خصوصیه؟ دیگ راضی بودی ک ۳تاتو ...

اره راضی بودم. چه بدی. اره خصوصیه. گلم نباید استرسداشته باشی. چه خصوصی چ دولتی شما قرار زایمان کنی. اصلا حساس نشو 

من شهرستانم 

دوبار زايمان داشتم 

هر دو خصوصي 

دفعه اول بيشتر به دكو پز پرسنل و درو ديوار بيمارستان دقت كردم پدرمو در اوردن ٦-٧ سال پيش البوم ميدادن اتليه داشت كتاب روزنگار و ماهنگار داشت دروپيچ و اغوشي و لباس هاي خاص داشت ولي رسيدگي اخلاق زير زير صفر 

دومي رفتم يجا ديگه البته اين دوتا بيمارستان هاي خصوصي مطرح هستن يعني مطرح تر از اين دوتا نيست تو شهرمون 

دومي يه دور پيچ قديمي عكس كوچيك و ساده  لباساي ساده خبري از دكوپز و ارايش انچناني پرسنلم نبود خبري از كتاب و روزنگارم نبود اما اما رسيدگي عالي پرسنل مهربونو همراه هرچي بگم كم گفتم من ادم نق نقوييم تو بيمارستان يعني عين فرشته دورم بودن 

تجربمو نوشتم تا شايد بدردت بخوره به رفتار پرسنب نگاه كن به برخوردشون به شيكي و ايتما نگاه نكن 

تجربه ی دوتا زایمان خودم رو بگماولی رو خصوصی آوردم دنیادومی رو تامین اجتماعیهر کدوم با بیمه ی درمانی ...

کدوم بیمارستانها من بیمش برام مهم نیست کار دکتر و بیمارستان خوب باشه 

من نیکان غرب رفتم سه سال پیش

راضی بودم خیلی 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

اره مامان دوست میگفت یه بچه هه تو ان آی سیو بوده پدرش میگفته ندارم الان به قرض افتادمپرستاره دلش سوخ ...

دقیقا همینارو تو نی نی سایت خوندم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️آدم میمونه چی بگه

اسم دکترتو میشه بگی؟

دکتر رویا تقی پور 

دکتر متعهد و خوبی بود چند تا چند تا مریض ویزیت نمی کرد 

به روز بود 

اون موقع کسی که زایمان اولش بود اصرار به طبیعی داشت 

بی خودی سزارین نمی کنه 

زیرمیزی هم نمی گرفت 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
از همشون آخه بدی گفتن

ببین من تجربه ۳ تا بیمارستان خصوصی مختلف رو داشتم 

رسیدگی عالی 

پرسنل خوش اخلاق 

تمیزی محشر

پزشکاش هم که دیگه نگو

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

تحقیق کن در موردشون منم سه ماه پیش در مورد جراحیم همینو میگفتن اخرش رفتم تو بیمارستان سیدالشهدا خصوص ...

همون دیگ دیروز تحقیق کردم و از همه بیمارستانها بدی شنیدم اصلا موندم چکار کنم دکتر خوب تهران کیه؟

من بعد از کلی تحقیق بهتریییییین بیمارستان خصوصی شیراز و بهترین دکتر رفتم  اما تجربه بسیار بدی داشتم چون دکتر بالای سرم نیومد و منی ک سزارین بودم اونقدر دکتر دیر اومد و درد کشیدم تا صبح ک طبیعی شد . قسمتم اینجوری شد چون هم خیلی حساس بودم هم همه چیو سپرده بودم ب دکتر و بیمارستان درصورتی ک اول و آخر خداست ‌ دعا میکنم خدا خودش یک بیمارستان خوب و دکتر خوب برات مقدر کنه و زایمان عالی ای داشته باشی 

این نیز بگذرد . . .

همون دیگ دیروز تحقیق کردم و از همه بیمارستانها بدی شنیدم اصلا موندم چکار کنم دکتر خوب تهران کیه؟

اول بیمارستان رو انتخاب کن

نزدیکی به خونه ت هم در نظر بگیر

بعد اسم متخصص زنان ها رو دربیار که تو اون بیمارستان کار میکنن بعد راجب شون تحقیق کن

من واسه زایمان دومم اینجوری انتخاب کردم

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK