2777
2789
خروج اتباع باعث شده خونه های خالی زیاد بشن خصوصا از مرکز شهر ب پایین

خونه های حاشیه شهر بله ارزان تر از پارسال هستن.  یا حداقل تغییری نکردن 

ولی تو خود شهر نه اضافه هم شده 

هرجا اتباع بودن کشیده پایین 

خدایا شکرت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یه سوالبا این شرایط به نظرتون میصرفه واسه سرمایه‌گذاری طلا و ماشین و... بفروشی خونه بخری؟!نکنه ...

عزیزم تا خونه راکد هست و قیمت طلا بالا ، استفاده کن  و. خونه رو بخر ، ضرر نمیکنی 

خدایا شکرت.
چند میگه چند متره ؟

دو طبقه هست

طبقه پایین یه پذیرایی و آشپزخونه هست پذیرای دوتا دوازده میخوده احتمالا

طبقه بالا هم خواب

حیاط،کوچیک هم داره

بخاطر یه مسئله ای خیلی تو ضرر هستن و درتلاشن سریعتر مستاجر بیارن

بخاطر همین ممکنه کمتر بدن

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
چرا بابا من خودمون یه مستاجر داریم منطقه ی خوب شهر هستنبرج ۵باید جابجا میشدن به بنگاه زنگ زدیم بنگاه ...

خب شما حتما شهرستان هستید جمعیت کمه یه سری مسکن ملی دادن اینجوری شده وگرنه تهران ازین خبرا نیست.

خودم واحد دددم پارسال پول پیش ۶۰۰ بود امسال ۷۵۰ شد. اجاره ام جدا

خب شما حتما شهرستان هستید جمعیت کمه یه سری مسکن ملی دادن اینجوری شده وگرنه تهران ازین خبرا نیست.خودم ...

شهرستان نیست 

من صحبتم راجبه یک استان بود

شهرستان شهر های کوچیک با جمعیت کمه

من خودم ساکن شهرستانم

ولی این خونه که گفتم میدیم اجاره تو شهر دیگه با جمعیت زیاده

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
خالی شده قیمت اومده پایین ولی همه خودشونو زدن به اون راه

دقیقااااا

نه عزیزم. تاریخ یاد نداده تو ایران چیزی پایین بیاد

من دیدم تو ایران یه چیزی اومد پایین شمها چرا نمی بینیین  

امید به زندگی تقریبا از ۱۰۰ الان تو رتبه ۲۰ هم نیستش 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

خروج اتباع باعث شده خونه های خالی زیاد بشن خصوصا از مرکز شهر ب پایین

من تهرانم، تهران پر افغانی، کل کشور تهش ۲۰۰ هزار نفر خارج شده باشن از ۱۷ میلیون نفر، تازه روزی چند هزار نفر وارد میشن

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•