2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم برای پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت میکنه وساعت بدنش تنظیم میشه نگران نباش همه بچه ها تقریبا همینطورن واسه لوح نویسی هم فعلا بهش فشار نیار تا یکماه دیگه راه میفته دستش ضعیفه 

اینکه معلم چی فکرمیکنه ودیدگاهش چیه اصلا مهم نیست 

سخت نگیر عادت می‌کنه لوحه نویسی هم شرایط کلاس فرق می‌کنه تا بچه عادت کنه به کلاس و محیط اطرافش کمی ز ...

آره ممکنه تمرکزش کم باشه توی کلاس.

فقط میترسم معلم فکر کنه دانش اموز ضعیفیه.

کاش معلمش قضاوت عجولانه نکنه ...

دخترمنم شرایطش مثل پسر شماست،

ببین تو همه ی کارها خسته است مثلا حال و حوصله ی بازی و شیطنت تو خونه رو هم نداره برنامه کودک نگاه نمیکنه

اگه آره که حتما کمبود ویتامین داره بدنش

اگه نه که فقط برای مدرسه و درس خسته است با معلم یا مشاور مدرسه اش حرف بزن

عادت میکنه وساعت بدنش تنظیم میشه نگران نباش همه بچه ها تقریبا همینطورن واسه لوح نویسی هم فعلا بهش فش ...

همینطوره دستشم ضعیفه.

معلمش پیام داده دستش ضعیفه. روی مهارتهای دست ورزی اش کار کنید. 

فعلا تو خونه هر روز تمرین میکنیم. امیدوارم تا یک ماه دیگه راه بیافته.

آره ممکنه تمرکزش کم باشه توی کلاس.فقط میترسم معلم فکر کنه دانش اموز ضعیفیه.کاش معلمش قضاوت عجولانه ن ...

ن معلم ها الان اکثریت چون با بچها سرکار دارن کاربلدن بخصوص شما گفتین مدرسه خوبیه یکی دوماه اول طبیعه 

دخترمنم شرایطش مثل پسر شماست،ببین تو همه ی کارها خسته است مثلا حال و حوصله ی بازی و شیطنت تو خونه رو ...

نه واقعا خسته میشه بازی هم نسبت به قبل کمتر میکنه. چون کلا خیلی شیطون و بازیگوشه.

مولتی ویتامین بهش میدم. امیدوارم بعد از چند هفته عادت کنه و دستشم راه بیافته.

ن معلم ها الان اکثریت چون با بچها سرکار دارن کاربلدن بخصوص شما گفتین مدرسه خوبیه یکی دوماه اول طبیعه

معلمش روز اول هم به مادرا گفت سختگیری نکنید. پسرا رو با دخترا مقایسه نکنید. مدرسه خوب و معلم خوبیه. من خودم استرس دارم

معلمش روز اول هم به مادرا گفت سختگیری نکنید. پسرا رو با دخترا مقایسه نکنید. مدرسه خوب و معلم خوبیه. ...

به معلمش پیام بده که در جریان باشه بگو مسیرش طولانی و هنوز اولشه تا عادت کنه کمی باهاش مدارا کنید راه میفته 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....